Weekly recap #22 – Miljoenenjacht, frietjes eten en het eerste kattencafé van Zeeland

Deze week interviewde ik de Vlissinger die zorgde voor een bloedstollende aflevering van Miljoenenjacht, mocht ik friet proeven bij de beste cafetaria van Zeeland en schreef ik over het eerste kattencafé van de provincie. Allemaal leuke verhalen die je natuurlijk niet wilt missen. Dus kijk je weer mee naar de hoogtepunten uit mijn werkweek? 

Miljoenenjacht
Ik zat zondagavond op m’n dooie gemakkie tv te kijken vanuit bed. En omdat er niet zoveel te zien was, zette ik Miljoenenjacht maar eens op. Een beetje bij gebrek aan beter in eerste instantie, maar toen kwam er dus toevallig een mevrouw uit Vlissingen naast Linda de Mol te staan.

Ik kijk het programma eigenlijk altijd af als ik er eenmaal aan begonnen ben, omdat ik het zo spannend vind. Maar nu natuurlijk helemaal, omdat ik dacht: dit zou best eens wat leuks op kunnen leveren voor de PZC. En ja hoor, Marja uit Vlissingen zette heel Twitter op zijn kop, omdat ze zóveel risico’s nam. Hoe het verliep lees je in (de internetversie van) het artikel dat ik schreef.

miljoenenjacht2.jpg

Frietjes eten
De week was nog maar net begonnen en ik kreeg alweer een leuk onderwerp op m’n bordje (letterlijk). De Misset Cafetaria top 100 was namelijk bekendgemaakt en op nummer zes in de lijst stond een cafetaria uit Burgh-Haamstede. De hoogste notering van alle deelnemers uit Zeeland. Ha, dat moest me geen twee keer gezegd worden. Ik ging voor een verhaal eens een kijkje nemen bij de beste cafetaria van Zeeland. En dan kan een portie friet natuurlijk niet ontbreken. Lekker hoorrr!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Het eerste kattencafé van Zeeland
Een collega van me had gezien dat er een website de lucht in was gegaan van een kattencafé in Goes. Ha, interesting, dat zou de eerste kunnen zijn van Zeeland. Ik ging eens op bezoek bij de initiatiefneemsters om ze te vragen naar hun plannen en schreef er een leuk artikel over. En zoals je ziet, viel het thuis in ieder geval al in de smaak. (De onlineversie is ietsje anders dan het artikel in de krant)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *