Weekly recap #20 – Justin Bieber, gestolen scooters en een nieuw schrijftalent

Deze week sprak ik twee concertgangers over de Purposetour van Justin Bieber, interviewde ik drie studenten met een scooter en ging ik langs bij Debora Elisabeth, een schrijfster die vier boeken uitbrengt in een half jaar tijd. De hoogtepunten uit mijn werkweek op een rij. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Justin Bieber Purpose World Tour
Niemand kan er omheen deze week: Justin Bieber is in het land. Woensdag en donderdag stond hij al in het Sportpaleis in Antwerpen, lekker dichtbij voor de Zeeuwen. Om een voorverhaal te maken, leek het me wel leuk om twee totaal verschillende fans tegenover elkaar te zetten. Een diehard Belieber en iemand die de muziek van de Biebz pas sinds het nieuwe album op prijs kan stellen. Het was even zoeken, maar het is gelukt om twee Zeeuwen te vinden die aan dat plaatje voldeden. En ze konden ook nog eens leuk vertellen! Een korte versie van het artikel lees je hier.

Ik hoor zelf trouwens bij de groep die Justin Bieber leuk vindt sinds zijn laatste album. En ik moet toegeven: ik had hele hoge verwachtingen van zijn concert en die heeft hij niet helemaal waargemaakt. Toevallig kwam ik net dit artikel tegen en ik kan me helemaal vinden in de dingen die daar over hem worden gezegd. (Net als in de recensie van het AD)

scooters c.jpg

Da’s pech, scooter weg!
Deze week waarschuwde een wijkagent scooterrijders in Walcheren. Er worden blijkbaar heel veel brom- en snorfietsen in de regio gestolen en de eigenaren zouden er volgens hem ook niet genoeg aan doen om dat te voorkomen. Ik belde hem op voor wat meer uitleg. In het artikel geeft hij zelf een aantal tips en ik vroeg nog drie scooterrijders wat zij uit de kast trekken om hun brommer veilig te parkeren.

debora c.jpg

Vier boeken in een half jaar
Via Twitter kwam ik ‘Debora Elisabeth’ tegen. Ze was haar nieuwe boek aan het promoten en had de hashtag Zierikzee gebruikt. Slim, want ik zoek wel eens random op Zeeuwse plaatsnamen om te kijken of er nog ergens wat leuks gebeurt. Uit nieuwsgierigheid klikte ik door naar haar site. En wat bleek? Ze heeft haar eerste boek in september uitgegeven en er volgen er nog drie; in oktober, december en komend voorjaar. Genoeg redenen voor een leuk interview dus met deze kersverse schrijfster.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *