Weekly recap #16

Deze week kroop ik even in de huid van Robert ten Brink en stond ik middenin de nacht op om bij de ochtendshow van Qmusic te kunnen  zijn. Benieuwd naar de leukste verhalen uit mijn werkweek? Lees dan gauw verder!

rubri.jpg
De rubrieken staan niet op de website, dus meer dan deze foto kan ik niet met jullie delen. 

Zomerse rubrieken
Voor de zomerse bijlage van afgelopen dinsdag, schreef ik drie rubrieken op één spread. Het grote verhaal is de rubriek ‘Zo doen wij dat’. Een uitgebreid interview waarin een huishouden vertelt hoe ze vertoeven op vakantie, samengevat in levenslessen (ga daar maar eens aanstaan). Ik bezocht een ouder echtpaar uit Maastricht, dat een groot vakantiehuis heeft in Westenschouwen, waar ze het liefst met de hele familie zijn. Het was een hartstikke gezellig interview, buiten in het zonnetje met een verse plak kruidkoek. Jummie!

Tattoo
Ook schreef ik een korter stuk voor onze tattoorubriek. Ik vroeg een moeder en dochter uit Hulst naar de betekenis van eenzelfde tatoeage op hun voet. Twee hartjes met de tekst ‘… to the moon and back’. In eerste instantie zou je misschien denken dat iedereen die tekst op zichzelf kan laten zetten, maar hun verhaal erachter was toch heel persoonlijk. Mooi, zo’n band tussen moeder en dochter.

Vakantieliefde
De leukste rubriek om te maken, vond ik toch echt de ‘Vakantieliefde’. Een zomerliefde die niet voorbij is gewaaid, maar echt stand heeft gehouden. Ik mocht hiervoor even in de huid van Robert ten Brink kruipen en dat vond ik echt heel tof om te doen. Ik interviewde Jimmy en Miriëlle die elkaar als pubers hebben ontmoet op de camping in Groede en uren voor elkaar hebben gereisd tussen Nieuw-Namen en Lichtenvoorde. Inmiddels zijn ze al 12,5 jaar getrouwd en hebben ze twee zonen. Is dat geen prachtig verhaal?

poffertjes kai.jpg

Wakker worden met Kai Merckx bij Qmusic
Woensdagnacht ging mijn wekker om 3:30. Ja, dat was inderdaad verschrikkelijk. Máár het was voor een goed doel, want ik ging naar Amsterdam om de ochtendshow van Qmusic mee te maken, nu Kai Merckx uit Sint Jansteen die presenteert. Ik wou allang eens met hem meekijken voor een verslag in de krant, maar zat nog te wachten op een actuele aanleiding. Deze zomer mag hij Mattie en Wietze vijf weken lang vervangen, dus dat was een mooi moment om er eens bij te gaan zitten in de studio. Meegenieten kan: ik schreef er namelijk een uitgebreid verslag over in de krant.

qmusiclift 2.jpg
Qmusic heeft een supercoole lift met muziek en discolampen en zo, dus daar móest ik ondanks mijn wallen echt nog even een selfie maken, haha!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *