Weekly recap #11

Ik liet vorige week al even niets van me horen omdat ik het hele weekend op Vestrock rondhuppelde. Deze week heb ik niet zoveel uitgebreide artikelen geschreven. Dus zat ik even te dubben wat ik zou doen, weer geen blog schrijven? Neh, dan wordt het wel erg stil op Elodit. Dus ik ga jullie gewoon vertellen wat ik wél heb gedaan. 

vestrock.jpg
Vorige week op Vestrock

Zeeuwse jongens in tv commercials
Laten we maar meteen beginnen met een leuk verhaaltje. Een freelancer van de PZC was het opgevallen dat er een Zeeuwse automonteur in een commercial van Carglass te zien is. Een andere collega wist weer dat vlogger Bradley Braafhart in een reclame van provider hollandsnieuwe acteert. Best toevallig dat er twee Zeeuwen tegelijk op tv te zien zijn en dus leuk genoeg om er samen een artikel over te schrijven.

Ik moest wel even gniffelen, want Bradley zegt maar drie zinnen in het reclamespotje, waaronder ‘Soms doe ik níets anders dan sms’en’. Toen ik dat hoorde dacht ik ja doeiiii, welke jongen van twintig sms’t er nou nog? Hij moest zelf ook lachen toen ik die vraag stelde en gaf eerlijk toe dat hij dat inderdaad bijna nooit doet, maar dat het nou eenmaal bij de bundel hoorde waar hij reclame voor moest maken.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Deborah gaat Nederland vertegenwoordigen in wereldwijde missverkiezing
Dit artikel zou ik normaal niet gauw met jullie delen, omdat de kans groot is dat ik er hier al meer over typ dan in het hele bericht dat in de krant heeft gestaan. Vorige week heeft Deborah een nationale missverkiezing gewonnen en nu mag ze Nederland gaan vertegenwoordigen op een internationale verkiezing. Waarschijnlijk wordt die finale op de Filipijnen gehouden (ehm ja, dan ben ik jaloers).

Tot ik bij de krant ging werken, heb ik eigenlijk nooit beseft dat er zó veel verschillende missverkiezingen bestaan. Dat is meteen ook de reden dat we er meestal geen aandacht aan besteden. Maar nu er een Zeeuwse Nederland gaat vertegenwoordigen is dat natuurlijk wel het vermelden waard. Ik zette er een kort berichtje van in de krant met een kleine foto erbij.

Deborah Miss
Fotograaf: Johnny ten Have

Zeezoogdierenhulp maakt zich zorgen over dode zeehonden
Ik schreef deze week ook over zielige zeehondjes. Zeezoogdierenhulp kwam namelijk met haar eerste cijfers naar buiten. Cijfers van dode en levende dieren die zijn aangespoeld aan de kust. Dat zijn er nu (na vijf maanden) al veel meer dan in de afgelopen twee jaren. Vooral bruinvissen en ook meer te vroeg geboren zeehondenpups dan anders. Ik kan hier natuurlijk niet zo veel leuks bij bedenken om te vertellen, dus je moet het artikel zelf maar gewoon even lezen.

Houdoe en bedankt!
De afgelopen week heb ik vooral nieuwsberichten geschreven voor specifieke regio’s. Die zijn voor de inwoners van bepaalde gebieden wel interessant, maar niet voor iedereen die mijn blog leest. Misschien dat ik daarom het idee had dat ik niet zo veel had om met jullie te delen. Maar nu heb ik toch weer drie artikelen op een rij gezet waarvan ik denk dat jullie ze best interessant vinden. Zo zie je maar weer dat ik soms zelf al niet meer kan bijhouden wat ik allemaal doe in een week! Tot de volgende!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *