Referenties

Raymond de Frel, chef regioredacties bij PZC (2017):

Elodie is een pientere, kordate, bevlogen en extreem flexibele multimedia-journaliste. Heeft goed oog voor tekst, foto en video en het samenspel tussen deze drie elementen. Snel handelen is voor haar een vanzelfsprekendheid.

Anneke Polak, stagebegeleider bij het Antilliaans Dagblad (2013):

“Elodie heeft zich leergierig en serieus opgesteld, werkte van begin tot eind hard en leverde goed werk. Bovendien was zij een fijne collega, vriendelijk, nooit chagrijnig of gestrest vanwege een deadline. Elodie stond open voor kritiek en vroeg om raad indien nodig. Verder werkte zij erg zelfstandig en kwam met goede ideeën.”

Naline Roodbeen, hoofdredacteur Stop and Stare (2014):

“Elodie is een veelzijdige journalist die voor het online reismagazine Stopandstare.nl heel diverse artikelen heeft geschreven. Van nieuwsartikelen tot interviews en van columns tot achtergrondverhalen: ze weet altijd een originele insteek te bedenken en houdt daarbij de doelgroep goed voor ogen. Daarnaast toont ze assertiviteit door op eigen initiatief onderwerpen aan te dragen en steeds weer een goed verhaal te zien in dat wat ze tegenkomt. Ze neemt hierbij niet alleen haar eigen ervaringen op reis als inspiratie maar ook nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van reizen houdt ze nauwlettend in de gaten, waardoor ze altijd met waardevolle content komt.”

 Harmen van der Werf, chef regioredactie PZC/BNDeStem Zeeuws-Vlaanderen (2014):

“Ting, een whatsappje. Elodie meldt zich. Een leerlinge van een middelbare school in Hulst heeft een mede-leerlinge geschopt en geslagen. Kan gebeuren, maar, meldt Elodie, er staat een filmpje van op YouTube en dat is al heel vaak bekeken. Een mediastormpje steekt op. Elodie gaf er als eerste een tip over. Zo is ze, Elodie heeft een neus voor nieuws. En ze is niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken, ook op ongelegen momenten.”

Galiëne Gerritsen, stagebegeleider bij Maters&Hermsen (2014):

“Elodie is erg zelfstandig en heeft dankzij haar rustige houding en ijverige werktempo een professionele indruk achtergelaten. Ze werkt zich snel in, doet haar best om complexe materie te snappen. Dat maakt haar een vaardige journalist.”

Karolien Koolhof, coördinator internetredactie BN DeStem (2014):

“Elodie heeft voor BN DeStem gewerkt aan een online blogpagina. Ze is een gedreven persoon en kwam met originele ideeën om de pagina nog beter te maken. De pagina gebruiken we nu nog steeds, omdat we erg tevreden zijn met het resultaat.”