PLOG: Living the goodlife op Aruba

Toen ik vorige week mijn ‘best nine’ van instagram deelde, bedacht ik dat ik nog helemaal niet heb geblogt over mijn vakantie op de Antillen. En wat is er nou leuker dan wegzwijmelen bij zomerse foto’s, terwijl het buiten ijskoud is? Daarom heb ik besloten te gaan ploggen voor jullie. De leukste en mooiste foto’s op een rijtje. In deel 1: het paradijs dat Aruba heet. 

Polar.jpg
Hoe ik kijk als ik na drie jaar (en een reis van in totaal 15 uur) eindelijk weer een koud flesje Polar in mijn handen heb. Cheers!

Palm Beach

SAMSUNG CAMERA PICTURESc-breakfast

Palm Beach is het meest toeristische stuk strand van Aruba. Alle dure hotels (Riu, Hilton, etc.) zijn hier gevestigd. Al die hoge gebouwen vind ik eigenlijk echt spuuglelijk en daarom heb ik die ook niet op de foto gezet, haha. Parelwitte stranden en een helderblauwe zee, daar kom ik voor naar de Antillen. Hier zou ik iedere dag wel willen ontbijten!

Oranjestad

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Oranjestad is de hoofdstad van Aruba. Echt bizar hoe groot de contrasten zijn, van krotjes en vervallen huizen tot de duurste winkels en de kleurrijkste panden. Eigenlijk is het veel te heet om rond te struinen in een stad, maar het hoort er natuurlijk wel bij om even een kijkje te nemen.

Aloë Vera plantage

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

De Aloë Vera plantage naast de Aloë Vera factory, waarin we helaas geen foto’s mochten maken. Alles wordt er nog met de hand bewerkt en geproduceerd. Hoe bijzonder is dat? Jammer dat er een behoorlijk prijskaartje aan de producten hangt, maar je krijgt er vast een hoop kwaliteit voor terug, haha.

I love Aruba

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Spreekt voor zich, toch? 😉

Vuurtoren

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

De schattige roze (goed kijken, héél licht roze) vuurtoren van Aruba. In een droog stukje natuur waar ik deze baby leguaan spotte. Hij schrok zo erg van mijn verschijning, dat-ie helemaal verstijfde. Ha, kon ik mooi even een foto maken!

Strike a pose

c 5 3.jpg

Even quasi-nonchalant op de foto bijeen mooi roze muurtje. Mag ik ook een huis in die kleur aub?

Bushiribana

c Bushiribana.jpg

Een heleboel hoopjes stenen bij de Bushiribana, een ruïne aan de noordkust van Aruba. Het verhaal gaat dat je voor elke steen een wens mag doen en dat het geluk brengt, zolang de stapel blijft staan. “Maar dat is maar een fabeltje”, aldus onze chauffeur. Ach, het zag er wel leuk uit.

Eagle Beach

SAMSUNG CAMERA PICTURESDit stukje van Aruba zie je gegarandeerd in elke reiscatalogus van het eiland: Eagle Beach, met de zogenaamde dividivibomen. Als je een plekje in de schaduw van de bladeren wilt, moet je op tijd zijn. Het strand is geliefd bij locals en toeristen.

Ezels knuffelen

c Ezel.jpg

Onderweg naar Baby Beach kwamen we een groepje ezels tegen, die we mochten voeren en aaien. Dan ben ik als dierenliefhebber natuurlijk helemaal in mijn sas. ‘Kom maar bij Elo!’

Krijgen jullie ook zo’n zin om op vakantie te gaan na het zien van deze foto’s?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *