My week at work #32 – driften, vliegen en reclame maken

De enige dag in de week dat er geen krant op je deurmat valt, ben ik daar met mijn weekoverzicht. Heb je toch nog wat leuks te lezen op je zondag! Deze week schreef ik over Rick van Goethem die Nederland vertegenwoordigt op het EK driften, deed ik een rondvlucht over Zeeland en interviewde ik dé man van de CarGlass-reclames: Leroy Wachtels. Kijk je mee? 

Driften
Veel van de onderwerpen waar ik over schrijf in de krant, kom ik tegen via Facebook, Instagram of Twitter. Zo kwam ik er ook achter dat de 21-jarige Rick uit Hulst op hoog niveau drift. Dit jaar vertegenwoordigt hij Nederland zelfs op het Europees kampioenschap. Hoe vet is dat? Oké, ik moet toegeven dat ik tot dinsdag geen flauw benul had wat ‘driften’ precies inhield. Maar Rick heeft me helemaal bijgepraat over de sport, zijn prestaties en zijn doelen, zodat ik er een mooi artikel van kon maken.

c Rick v Goethem.jpg

Vliegen
Nadat het vorige week een keer was uitgesteld vanwege het slechte weer, was het woensdag eindelijk zo ver: ik mocht de nieuwe rondvlucht van het Watersnoodmuseum en CessAir uittesten voor een artikel in de krant. Ik stapte samen met de fotograaf in het propellervliegtuigje, waarmee we over de ‘Zeeuwse Delta’ vlogen; van de Oosterscheldekering, via Schouwen-Duiveland, over de Zeelandbrug terug naar het Veerse Meer. Wat het nieuwe arrangement inhoudt en waarom deze plekken zijn uitgekozen, lees je allemaal in het artikel dat ik erover schreef. Ik kan je in ieder geval vast één ding vertellen: het was echt super tof!

c Rondvlucht.jpg

De jongen van de CarGlass-reclame
Wie wel eens tv kijkt, was het misschien al opgevallen: de jongen van de CarGlass-reclames heeft een Zeeuws accent. Leroy komt uit Goes en stond vorig jaar al eens in de krant toen zijn eerste spotje net te zien was. Die zou drie weken worden uitgezonden, maar inmiddels zijn we een jaar en acht reclamespotjes verder en is de monteur echt het gezicht geworden van het schadebedrijf. Super leuk natuurlijk! We vroegen ons af hoe het met hem ging en wat er in dat jaar allemaal is gebeurd, dus ik belde hem in zijn pauze en dat leverde een interview op vol leuke anekdotes.

IMG_20170521_122305_269 (1)

You may also like

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *