7x leuke Instagrammers om te volgen op Curaçao

Aangezien ik anderhalf jaar lang zowel op mijn blog als op sociale media voornamelijk heb gepost over mijn leven op Curaçao, kan ik me voorstellen dat dat de reden is dat je mij ooit bent gaan volgen. Nu ik het eiland heb verlaten, kan ik jullie helaas niet meer persoonlijk voorzien van een dagelijkse dosis Caribische vibes. Maar gelukkig zijn er een hoop Instagrammers die dat wel kunnen. In deze blog zet ik de leukste accounts voor je op een rij!

@wendykruit
Eén van mijn ‘all time favorites’ op Instagram is zonder meer Wendy Kruit. Je lacht je een breuk om deze creatieve energiebom en ze voorziet je zo nu en dan ook nog eens van handige how to’s voor vintage kapsels of leuke Curaçao-tips op haar blog.

@libertysuares
Volg je Liberty Suares niet omdat ze eigenaresse is van de leukste koffiezaak van Curaçao, haar eigen yogaschool heeft, of binnenkort haar eerste kindje verwacht . Dan doe je dat wel vanwege haar vrolijke snuit en de mooie reizen die ze maakt.

@es.elsewhere
Picture perfect. Zo zou je de foto’s van Esmeralda gerust kunnen noemen. Deze social media marketeer krijgt het keer op keer weer voor elkaar om heerlijk jaloersmakende plaatjes te schieten. Sommige zijn zelfs zo mooi dat je ze wel in posterformaat aan de muur zou willen hangen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Barefoot kinda life 🌿

Een bericht gedeeld door esmeralda ☼ (@es.elsewhere) op

@soemanta
Als freelance fotograaf en fulltime levensgenieter weet Ramsay Soemanta altijd precies de juiste sfeer neer te zetten in zijn foto’s. Volg je hem op Instagram dan ben je niet alleen verzekerd van kleurrijke beelden op je tijdlijn, maar ook van vrolijke vlogs en Stories!

@jaell_
Nog zo iemand die altijd op de proppen weet te komen met de mooiste foto’s, is Jael. Extra leuk is dat ze zich niet beperkt tot de landsgrenzen van Curaçao, maar ook graag op verkenning uitgaat in de omliggende landen. Kun je je meteen laten inspireren voor je volgende reis!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Friday Mantra: book the holiday, buy the statement piece #ludiccuracao

Een bericht gedeeld door Jael (@jaell_) op

@caribbeanspicegirl
Schrijfster van al twee kookboeken, ‘juf’ in haar wekelijkse kookworkshop en initiatiefneemster van het meest succesvolle pop-uprestaurant van Curaçao. Chef Helmi Smeulders heeft zich duidelijk niet voor niets de Caribbean Spicegirl genoemd! Met haar blog en Instagramaccount inspireert ze je graag om te koken met lokale ingrediënten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A new week lies ahead of us. Let’s have some fun shall we? Join me this Thursday the 18th or next week on the 25th in my kitchen for a Caribbean cooking class. You’ll learn about our flavorful local ingredients, how to cook with them and we’ll prepare a few recipes from my new cookbook together. Followed by dinner and wine of course! Class starts at 6PM. Send me a pm for more info and to reserve your seat. Have a great week! . . . #caribbeanchef #caribbeanfood #caribbeanspicegirl #eatlocal #femalechef #rightnowincuracao #foodphotography #foodstyling #moderncaribbeanflavors #moderncaribbeancuisine #islandvibes #islandgirl #thejoyofcaribbeancooking #caribbeancookingclass #curacaocookingclass

Een bericht gedeeld door Caribbean Chef (@caribbeanspicegirl) op

@lisagoescaribbean
Niet te veel loze wijsheden en ellenlange captions. Maar gewoon een heleboel kleurige plaatjes om lekker bij weg te dromen. Die vind op de tijdlijn je van de avontuurlijke advocaat op Curaçao, Lisa.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

𝙱𝚘𝚗 𝚜𝚒𝚖𝚊𝚗 🦋

Een bericht gedeeld door 🅻🅸🆂🅰 (@lisagoescaribbean) op

 

@eloditnl
En last but not least – omdat mijn hart voor altijd een beetje op Curaçao zal blijven en ik óngetwijfeld nog wel eens een throwbackje doe naar zonnigere tijden – mag je ook mij gezellig volgen op Instagram. Als je dat niet al láng deed natuurlijk! 😉

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *