Elodit.nl is vernieuwd!

Yessss, Elodit.nl is compleet vernieuwd en ik spat zowat uit elkaar van trots! Ik was helemaal uitgekeken op mijn oude lay-out en vond het tijd voor een make-over. Die is nu eindelijk volbracht en het resultaat mag er zijn. Toch?

Mijn oude site was niet per se lelijk, maar ik vond hem iets te liefelijk. Bijvoorbeeld door de frutsels aan de hoeken van foto’s. Het zag er niet heel erg professioneel uit. Ik wilde het liever wat strakker en moderner en met iets meer opties. Maar met de gratis thema’s die beschikbaar waren, kon ik de lay-out steeds net niet naar mijn zin maken.

Even om jullie geheugen op te frissen.

Dus besloot ik om te investeren in webhosting en over te stappen naar WordPress.org. Dan kun je nog steeds gebruik maken van de WordPress-thema’s als basis, maar achter de schermen kun je veel meer aanpassen met allerlei codes. Nou kan ik best veel als het om techniek gaat, maar dit ging me toch echt net een stapje te ver. Dus heeft mijn lieve collega Maiten mij geholpen om alles te verhuizen en het in te stellen hoe ik het wilde. Ze maakte ook nog eens een nieuwe header voor me. Hoe gaaf?!

Puntjes op de i
De afgelopen dagen ben ikzelf nog druk geweest met de puntjes op de i te zetten. Zoals de social media-widgets instellen, alle blogs categoriseren, een uitgebreider menu aanmaken en een zakelijk deel aan mijn blog toevoegen. Dat laatste had ik tot nu toe nog op een andere website staan en dat vond ik niet echt ideaal. Nu deze omgeving er een stuk professioneler uitziet, vond ik het ook wel logisch om het allemaal te combineren.

Het moge duidelijk zijn. Hier zit een hele blije gup, die super trots is op haar vernieuwde website. En ik ben héél benieuwd wat jullie ervan vinden!

You may also like

6 reacties

  1. Leuk Elodie! Ik zou zelf de letters iets groter maken. Dat leest comfortabeler. Ik zie ook dat het lettertype van “You may also like…” anders is dan de rest van de tekst. Als je wilt dan kan ik je wel helpen om die aan te passen.

    Je hebt een leuke schrijfstijl 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *