Elodit is live!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jaáa, ik ga bloggen! Ik wilde al heel lang een blog, maar ik kon nooit iets bedenken waarvan ik ook dacht dat mensen het leuk zouden vinden om te volgen. Tot ik opeens besefte dat ik door mijn baan keiveel bijzondere en leuke dingen meemaak. Daarom leek het me tof om jullie op Elodit.nl een beetje mee laten genieten van mijn avonturen als journalist. 

Het idee is dat ik iedere zondag een blog online zet over de hoogtepunten uit mijn werkweek. Zo blijven jullie een beetje op de hoogte van wat er gebeurt in Zeeland en kan ik jullie een idee geven van wat ik allemaal doe voor de krant. Maar dat is natuurlijk lang niet alles. Ik hoop ook regelmatig een extra blog te schrijven over iets wat me bezighoudt, een mooie reis die ik heb gemaakt, de fotografiecursus die ik volg, of iets totaal anders wat ik graag met jullie wil delen.

Elodit zonder ‘t’
Om al die verhalen een plekje te kunnen geven op het wereldwijde web, moest ik eerst nog een blognaam bedenken. Hallelujah, dat was een zware bevalling! Ik had namelijk nogal een eisenpakket voor de titel. Ik wilde iets met een betekenis, iets waarbij duidelijk wordt dat het van mij is én het mocht niet te fancy zijn. Uiteindelijk bedacht ik Elodit. ‘Elo dit’ betekent ‘Elo vertelt’ in het Frans, en vertellen is natuurlijk precies wat ik op mijn blog ga doen. En weet je wat ik er extra leuk aan vindt? Als je het goed uitspreekt, klinkt het hetzelfde als mijn voornaam. Helemaal naar mijn zin dus. Nu moet ik er alleen nog voor zorgen dat iedereen het op de goede manier uit gaat spreken.

Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als ik. Dan zie ik jullie morgen weer!

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *