Elo doet – zen, Zeeland Business en De Zes Zwanen

Deze week ging ik naar het Next Gen Event van Zeeland Business, verwende ik mezelf met een schoonheidsbehandeling en ging ik een dagje naar de Efteling! Kijken jullie mee? 

MAANDAG
Zoals elke week, begon ook deze week met een kantoordagje bij Rijkswaterstaat in Middelburg. Alleen waren de mensen met wie ik normaal gesproken samenwerk dit keer allemaal afwezig. Oeps! Gelukkig had ik zelf nog genoeg op de to-do-lijst staan om de dag door te komen.

Voordeel was wel dat ik zo op tijd naar Goes kon, waar ik had afgesproken met Rachelle, Willemijn en Marjolein om naar het Next Gen Event van Zeeland Business te gaan. We aten eerst wat bij restaurant Katoen en verkasten vervolgens naar theater De Mythe voor het evenement met super toffe sprekers. Zoals merkstrateeg Diederick Janssens, Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely en twee gasten van De Speld Live. Echt een heel afwisselend programma dat minstens zo hilarisch als leerzaam was én ik heb weer een paar leuke nieuwe contacten opgedaan!

DINSDAG
De grootste uitdaging van mijn dinsdag was om de chocoladerepen die ik mee naar huis had gekregen niet meteen op te eten, haha. Jeetje, wat is dit lekkere chocola! En als je het verhaal erachter kent, draag je het bedrijf een nóg warmer hart toe. Tony’s strijdt namelijk voor een eerlijke prijs voor de boeren in Afrika om zo kinderarbeid en slavernij tegen te gaan. Ik merkte aan de reacties op mijn Insta Stories dat veel mensen hier maar weinig van af weten, dus klik hier even als je er meer over wilt lezen!

’s Avonds las ik eindelijk het boek ‘Becoming’ van Michelle Obama uit. Lekker met de kat op schoot op de bank. Ik word echt zó rustig van dit soort leesavondjes. Al kreeg ik door Michelles verhaal – zeker in combinatie met de inspirerende talks van een dag eerder – wel het gevoel dat ik ook iets moet gaan betekenen voor de wereld, haha. (Ik zal het boek binnenkort wel eens opnemen in een boekenblog om er wat meer over te vertellen!)

WOENSDAG
Voor het eerst in een hele lange tijd had ik woensdag eens een rustige werkdag. Dus begon ik maar met het opruimen van mijn badkamerkastjes- en lades. Het was al maanden een enorme puinzooi, omdat ik alles er maar los in had gegooid. Maar nu heb ik eindelijk de Marie Kondo in mezelf naar boven gehaald en alles verdeeld in bakjes. En ‘wat geen joy sparkte’ heb ik gewoon weggegooid. Wat een verademing!

’s Middags ging ik aan de bak met de portfolioteksten voor mijn nieuwe website. Korte stukjes waarin ik uitleg wat ik voor welke titel en welk bedrijf precies doe of heb gedaan. Woehoe, kan niet wachten tot-ie online staat!

DONDERDAG
Donderdag werkte ik weer lekker thuis. Ik was gevraagd om een paar kerstartikelen te schrijven, dus zette heel toepasselijk het kerstalbum van John Legend op. Dat heb ik vorig jaar zo veel geluisterd, haha. Heerlijk!

Na het eten reed ik naar Daniëlle om daar op de bank te ploffen en samen Chantal Pyjama’s Party te kijken. Ik had mijn dag niet zo (met dit weer krijg ik gewoon oprecht heel erg heimwee naar het warme Curaçao of op zijn minst naar mijn warme vriendje), dus om me op te vrolijken had ze confetticakes in huis gehaald. That’s what friends are for, right?

VRIJDAG
Voor mijn weekend begon, moest ik nog even voor een interview naar Goes om een ondernemersverhaal te maken voor DRV. En dat vind ik zo leuk om te doen! Die gesprekken met ondernemers inspireren mij ook elke keer om wat groter te denken en door te zetten op de momenten dat het even wat minder gaat.

Aan het einde van de middag ging ik naar de schoonheidsspecialist voor een heerlijke gezichtsbehandeling met voet- en rugmassage. Die had ik nog van mijn vriendinnetjes gekregen voor mijn verjaardag. Hoe fijn?! Zo kon ik helemaal zen het weekend in!

ZATERDAG
Zaterdag was ik alweer vroeg uit de veren om naar de garage te rijden waar ik mijn auto heb gekocht. Ik kwam er namelijk vorige week achter dat de voorste banden dringend aan vervanging toe waren. En omdat ik het op zijn zachtst gezegd nooit zo op prijs kan stellen dat er tegen me wordt gelogen bij zo’n dure aankoop (“Kijk mooie bandjes, kun je aan zien dat er écht goed op deze auto is gepast”), heb ik die vriendelijke meneer even teruggebeld voor een mooie deal zodat het me nog maar één rib hoefde te kosten in plaats van twee. Terwijl de nieuwe banden erop werden gelegd, dook ik even een caféetje in om deze blog vast te schrijven.

Goedgemutst en weer veilig op de weg, reed ik vervolgens naar Rotterdam om gezellig te lunchen met Joni. We hadden afgesproken bij Lot&Daan waar het normaal gesproken heel erg chill is, maar nu echt hartstikke druk was met babyborrels. Oprecht, de ene na de andere groep met kakelende vrouwen kwam binnen, haha. Gelukkig was het eten nog minstens zo lekker. En we kletsten na de lunch nog vrolijk verder terwijl we door de stad struinden.

ZONDAG

De koudste 6 oktober ooit leek mij en mijn vriendinnetjes uit Tilburg de ideale dag om naar de Efteling gedaan. Hmm, not! Maar we lieten ons niet door de weersvoorspellingen uit het veld slaan en gingen gewapend met paraplu’s en regenjassen toch gewoon naar ons favo pretpark in ‘de Kets’. En ondanks het slechte weer hebben we een kei leuke dag gehad. Er kon zelfs nog een lach vanaf in het nieuwe sprookje De Zes Zwanen, haha!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *