Elo doet: werken, roadtrippen en investeren

Hi guys, daar ben ik weer! Met weer een gewone weekblog, zoals jullie dat van me gewend zijn. Maar dan vanuit Nederland in plaats van Curaçao. Deze week ging ik eindelijk weer aan de bak, vergat ik mijn koffer in hartje Amsterdam en deed ik een grote investering voor mijn bedrijf. Lezen jullie weer gezellig mee?

MAANDAG

Na twee weken uit de running te zijn vanwege een fikse verkoudheid, had ik maandag eindelijk weer de puf om aan de slag te gaan. Zoals ik vorige week al vertelde, heb ik mijn eerste opdrachten al binnen, dus dat is echt heel erg fijn!

Mijn moeder was ‘s avonds niet thuis, dus dook ik zelf weer eens de keuken in. Ik maakte één van mijn all time favorites: burritos! Hmmm, kijk eens even hoe perfect die goudbruine laag kaas de oven uit is gekomen?! 😉

DINSDAG

Dinsdag was een dag vol verplichte nummers. ‘s Ochtends kreeg ik een lesje administratie van m’n mams. Ik ben vooral gaan ondernemen om te doen wat ik leuk vind, maar helaas hoort dit gedeelte er ook bij. Had ik maar iets beter opgelet bij M&O vroeger, haha, dan had ik er misschien niet zo tegen op gezien!

‘s Middags bracht ik een bezoekje aan de huisarts voor een kleine check. Fancy wachtkamers, hè? Mooi groen is niet lelijk!

WOENSDAG

De volgende dag brak ik mijn werkdag doormidden met een heerlijke zelfgemaakte lunch. Bananenpannekoeken met aardbeien. Lekker, en zó simpel! Twee geklutste eitjes met een geprakte banaan er doorheen, even in de pan, en klaar is kees!

Gelukkig was ik op tijd klaar met werken, want halverwege de middag werd er een flinke dosis afleiding afgeleverd. M’n kleine nichtjes hadden even oppas nodig en daar hielp ik natuurlijk met alle liefde en plezier bij. Puzzels maken, flesje geven, hondje spelen. Je zou het mijn verborgen talenten kunnen noemen 😉

DONDERDAG

Donderdag vertrok ik naar Amsterdam om een paar daagjes door te brengen met mijn broer en zijn vriendin. Die wonen daar nu al dik een jaar en ik was er nog nooit geweest. Tijd om daar verandering in te brengen! Ik kwam aan het einde van de middag aan in Amsterdam en dronk eerst even gezellig een koffietje met Roelie (met wie ik op Curaçao de laatste tijd veel had samengewerkt voor Caribisch Netwerk).

Ik had daarna nog even wat tijd te doden tot mijn broer thuis zou zijn om me te ontvangen, dus besloot ik naar de Ace&Tate-winkel te gaan om een nieuwe bril uit te kiezen. Dat bleek nogal een harde dobber. Ik ben echt een twijfelkont als het om dit soort semi-definitieve keuzes gaat, dus heb twee uur lang in die winkel gestaan. En uiteindelijk heb ik niet eens iets gekocht, haha!

Toen ik rond etenstijd eindelijk op station Amsterdam RAI aan kwam (vlakbij mijn broer), realiseerde ik me dat ik een stuk minder bagage bij me had dan waar ik mee was gekomen. SHIT! Ik was mijn koffer vergeten in het centrum, bij de brillenwinkel. Haha, wat stom! Gelukkig hadden ze ‘m aan de kant gezet voor me en kon ik nog op en neer voor ze zouden sluiten. Eenmaal ‘thuis’ kon ik rustig van de schrik bekomen onder het genot van verse sushi!

VRIJDAG

Vrijdag werkte ik thuis. Ik had een vol programma en kon daardoor jammer genoeg niet even de stad in duiken. Maar het gaf ook wel voldoening om even productief bezig te zijn en lekker te schrijven.

Iets na vijven sloot ik aan bij de vrijdagmiddagborrel van broer en zijn collega’s. De zon scheen, dus de terrassen zaten vol. Gezellig! Na een biertje gingen we naar de Spaghetteria om pasta te eten. Ik ging voor de ravioli met truffel en nam er een Italiaans biertje bij. Yummy in my tummy!

ZATERDAG

Eigenlijk had ik het al veel eerder willen doen, maar zaterdag kwam het er eindelijk echt van: ik bracht een bezoekje aan de MediaMarkt om advies in te winnen over laptops. Mijn oude laptop was me echt te groot en te zwaar en hij liep steeds vaker vast, waardoor ik er niet meer efficiënt op kon werken. Het leek me daarom geen slecht idee om te investeren in een nieuw exemplaar. Eigenlijk wilde ik me alleen nog laten adviseren, maar voor ik het wist liep ik met een grote doos de winkel uit. Haha, oeps!

De installatie was gelukkig precies op tijd klaar om de metro te pakken richting Amsterdam Sloterdijk, waar mijn bus zou vertrekken. Niet naar huis, maar naar Rotterdam om daar nog een gezellige avond te vertoeven.

ZONDAG

De volgende dag had ik alweer vroeg de bus naar Antwerpen, dus ontbeet ik lekker ergens bij Centraal Station. Een latte machiato en een chocoladebroodje in de ochtend. Dat is nog eens een goed begin van de dag!

Toen ik ‘s middags thuis kwam ben ik meteen aan de slag gegaan met mijn nieuwe laptop. Altijd leuk zo’n nieuw speeltje in huis. Kon ik meteen even deze blog schrijven!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *