Elo doet – vliegen, voiture en verhuizen

Zo, dat was een uitdaging om de titel van deze blog weer allitererend te maken, haha. Maar het is gelukt! Deze week ben ik wezen zweefvliegen, kocht ik een eindelijk een auto en vertrok ik met enige weemoed uit Rotterdam. Je leest er alles over in deze nieuwe blog!

MAANDAG

Na een druk weekend vanwege LatinVillage en een familiefeest, was het maandag tijd om het weer wat rustiger aan te doen. Ik reed die ochtend naar Rotterdam om thuis aan het werk te gaan. En daar had ik echt weer super veel zin in na twee weken vakantie.

‘s Avonds maakte ik lekker een vers tomatensoepje. Het was oprecht al bijna twee jaar geleden dat ik zelf soep had gemaakt, omdat ik op Curaçao geen staafmixer had en ik er sinds mijn terugkeer nog niet aan toe was gekomen. Maar ik ben het gelukkig nog niet verleerd (al zeg ik het zelf!).

DINSDAG

Dinsdag ging ik weer op avontuur voor mijn zomerrubriek in de PZC. Ik wilde de reeks met een knaller afsluiten, dus had een afspraak gemaakt om te gaan zweefvliegen in Arnemuiden. Dat leek me sowieso wel gaaf, maar het was echt nog véél vetter (en spannender!) dan ik had verwacht. Jullie zullen het woensdag wel lezen als het online en in de krant staat!

WOENSDAG

De volgende dag was weer een schrijfdag. Ik werkte het zweefvliegverhaal uit, ging verder aan een hele toffe opdracht (die ik hopelijk snel met jullie mag delen) en schreef wat blogs voor een andere klant.

Aan het begin van de avond besloot ik de laptop maar eens dicht te klappen en van het zonnetje te genieten door te voet boodschappen te gaan halen. Op het menu stond zalmfilet met teriyaki, wat eerlijk gezegd een tikje minder goed smaakte dan dat het eruit zag. Máár het smaakte.

DONDERDAG

Donderdag bracht ik behoorlijk wat tijd door in het de trein en de bus. Ik had een afspraak bij Rijkswaterstaat in Middelburg, omdat ik met hen ga samenwerken aan de communicatie rondom het grote onderhoud dat in heel de provincie op de planning staat. Een hele mooie uitdaging in een hele mooie stad!

Na nog een bezoek aan een vriendinnetje in Hulst, plofte ik ‘s avonds voldaan bij mijn ouders op terras waar de kachel stond te branden. Onder een dekentje, met de kat op schoot… Heerlijk!

VRIJDAG

Toen ik vrijdag mijn to-do-list van de dag had afgewerkt, was het tijd om het weekend in te luiden! In een auto zonder airco reden we in de volle zon naar Tilburg. Om daar gezellig met mijn vriendinnetjes – van wie ik de helft al sinds mijn vertrek naar Curaçao niet had gezien – te barbecueën en twee verjaardagen te vieren.

ZATERDAG

Uitslapen zat er zaterdag niet in, want ik moest alweer vroeg in Rotterdam staan om bij de skydive van mijn vriend te zijn. Gelukkig is-ie heelhuids beneden gekomen, haha!

Na de sprong zijn we ‘even’ naar een garage gegaan om een auto te bekijken die ik online was tegengekomen. Die bleek ook in het echt aan vrijwel mijn hele wensenlijstje te voldoen en voor ik het wist had ik ‘m gekocht! Woehoe, na een half jaar éindelijk niet meer afhankelijk van anderen en het openbaar vervoer. Wat een verademing!

‘s Avonds stond er weer een verjaardagsfeest op de planning. We begonnen met een wijnproeverij (wat voor mij bier werd, aangezien ik geen wijn lust), gingen met zijn allen uiteten en sloten af met een borrel in het huis van de jarige die echt een prachtig uitzicht heeft over de skyline van Rotterdam. Kijk dan!

ZONDAG

Zondag was een beetje een rare dag. Het was namelijk onze laatste dag in Rotterdam, dus moest het hele huis opgeruimd worden. Normaal gesproken word ik er blij van dat ik mijn koffers mag inpakken, omdat ik dan op reis ga, maar dit keer maakte het me eerder een beetje sad.

Gelukkig maakten we er nog wel een leuke middag van. We reden naar de Kralingse Plas om te genieten van het zonnetje en bestelden ‘s avonds Indiaas. Een gezellige afsluiter van een hele fijne tijd samen. Op naar nieuwe avonturen!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *