Elo doet – shoppen, salsa en een secretaresse

Deze week had ik spontaan een eigen secretaresse, ben ik weer eens wezen salsa dansen en shopte ik zowat heel Utrecht leeg. Ik schrijf deze blog dus met een ribbetje minder, maar die had ik er graag voor over!

MAANDAG
Ik begon deze week met een kantoordagje bij Rijkswaterstaat in Middelburg en maakte meteen de traditionele selfie in de lift. Lekker toepasselijk met een ‘Pretty Ambitious’-tas aan mijn schouders!

‘s Avonds zette ik me er eindelijk eens toe om de foto’s van mijn reis naar New York (juni 2017) uit te zoeken, zodat ik daar een album van kan maken. Nu alles nog bewerken en dan kan ik het in een vormpje gooien. Moet ik daarna alleen nog Colombia, Florida, Bali in Portugal doen. Pff, haha, zeg me please dat ik niet de enige ben die dit soort klusjes altijd uitstelt?!

DINSDAG
Dinsdag werkte ik een dagje thuis. Ik had een vertaalklus voor Red Bull, moest nog wat teksten finetunen voor Rijkswaterstaat en werkte een heel leuk interview uit dat binnenkort groot in de PZC verschijnt. Allemaal onder het genot van een wintertheetje en een stuk peperkoek. Ik ben al helemaal in de herfstsferen!

Die avond wilde ik eigenlijk weer gaan bootcampen. Maar omdat we pas laat aten, was ik bang dat mijn eten naar boven kwam als ik te snel zou gaan sporten. Dus heb ik wat langer gewacht en ben ik zelf nog een rondje gaan hardlopen. Dat ging er met een gemiddeld tempo van 5:17 per kilometer gelukkig al een stuk beter aan toe dan de vorige poging! Nu het aantal kilometers eens proberen opbouwen.

WOENSDAG
De volgende dag moest ik mega vroeg uit bed. Ik had namelijk een veiligheidstraining om op de objecten van RWS te mogen komen waar wordt gewerkt en we moesten om half 8 al aanwezig zijn. Ik had in de mail gezien dat we een instructiefilm moesten kijken, maar daar bleef het niet bij. Ik moest ook nog eens aandachtig luisteren én een examen afleggen. Gelukkig heb ik het allemaal gehaald!

Na het eten kwam Marjolein mij ophalen om een drankje te gaan doen en gezellig bij te kletsen bij Mia’s Restaurant & Lounge in Axel. Daar had ik al zo veel mensen over gehoord, maar ik was er nog nooit geweest. En het zat ook nog eens bommetje vol met bekenden. Hoe leuk?!

DONDERDAG

Donderdag kreeg ik zomaar assistentie van mijn nichtje. Ze was vanuit school naar ons toe gekomen en vond het schijnbaar nogal inspirerend om mij bezig te zien, want ze ‘wou ook wel even werken, hoor’. Dus zetten we een bureautje met een stoel neer en daar gingen we. Bloedje serieus aan de bak. Niet heel bevorderlijk voor mijn concentratievermogen, maar wel hartstikke gezellig.

Mijn date van de avond ging op het laatste moment niet door, dus kookte ik lekker thuis. Burritos met kip. Een all time favorite. Al moet ik zeggen dat ze per ongeluk wel erg pikant waren geworden. Het zweet stond op ons voorhoofd en onze neuzen gingen er spontaan van lopen. Haha! De volgende keer misschien íetsje minder kruiden gebruiken.

VRIJDAG
De laatste dag voor het weekend was er maar één ding waar ik aan kon denken: weekend! Ik had nog een hele to-do-list met dingen die ik moest afwerken, maar ik kon het op de één of andere manier niet opbrengen om me ertoe te zetten. Dus klapte ik begin van de middag de laptop dicht om met mijn moeder te gaan lunchen op terras in Hulst. Even opladen om vervolgens toch nog alles af te maken dat ik op mijn lijstje had staan.

Zo was ik precies op tijd klaar om te gaan dansen met Cynthia. We begonnen met een lesje salsa bij de dansstudio van Anneke Hamelink, oefenden daar nog even een paar draaien en verkasten daarna naar het Nazomerfeest in Spoor 011. Ik moet zeggen dat ik wel eens beter heb gedanst, maar die muziek en het hele sociale gebeuren rondom die dansfeesten maken me altijd vrolijk!

ZATERDAG
Zaterdag vierde mijn moeder haar verjaardag thuis en ze had zulke lekkere taart gemaakt! Cheesecake met bastognebodem en verse vruchten. Hmmm!

Ik piepte er na de barbecue tussenuit om naar mijn vriendinnen in Tilburg te gaan, die ook een etentje hadden samen. Ik kon natuurlijk niet op twee plekken tegelijk zijn, dus sloot later aan voor nog wat drankjes. Zo fijn dat ik met mijn eigen auto nu binnen no-time overal naartoe kan rijden!

ZONDAG
Zondag reed ik er vrolijk nog wat kilometers bij op de teller. Want ik had met Maaike afgesproken in Utrecht. En jeetje, wat hebben we lekker geshopt samen! Of beter gezegd: wat heb ík lekker geshopt met Maaike als mijn assistent, haha. De buit? Een jas, een blazer, een jumpsuit, twee blousjes en een vest! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit op één dag zo veel heb gekocht. Maar het was ook hard nodig, want ik heb de afgelopen weken veel weg moeten gooien omdat het zo versleten was.

We sloten de dag af met een heerlijke burger bij Meneer Smakers aan de gracht om vervolgens (een klein beetje moe, maar vooral heel) voldaan weer naar huis te rijden! Allebei naar de andere kant van het land.

You may also like

2 reacties

    1. Haha nee, het valt dit keer echt mee! Drie dingen van de zeven! (waarvan één leren jack en dat zou ik nóóit in een kleur kopen, haha) De rest is wit, blauw en camel! Ongelofelijk hè? 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *