Elo doet: schrijven, stappen en shooten

Deze week kon eigenlijk bij voorbaat al niet stuk, omdat het zonnetje zich eindelijk weer liet zien. Maar het werd nog veel beter door alle leuke dingen die ik heb gedaan! Zo ging ik een dagje naar Den Haag met m’n mams, probeerde ik de nieuwe bioscoop uit in Hulst en joinde ik de vrijdagmiddagborrel op het werk van een vriendin in Breda. Lezen jullie mee?

MAANDAG

Omdat ik langer dan een maand naar Bali ga en daar een speciaal visum voor nodig heb, moest ik maandag naar de ambassade van Indonesië. Om het retourtje Den Haag niet alleen maar te maken voor het inleveren van een formulier, besloten mama en ik er een dagje uit van te maken. We gingen gezellig de stad in, aten bij de Bagels&Beans in een boekwinkel (wat een fantastische combi!) en hebben daarna nog even geshopt. Een geslaagd dagje zo!

DINSDAG

Dinsdag moest ik gewoon weer aan het werk. En ik dacht: laat ik eens gezond aan mijn dag beginnen. Met een zelfgemaakte smoothie boordevol vers fruit. ‘s Avonds kroop ik weer achter de laptop om mijn reis naar Bali voor te bereiden; een route uitzetten, uitzoeken wat ik op de verschillende bestemmingen kan doen en een alvast een eerste hostel boeken. Tja, als je dat plaatje ziet dan hoef ik daar verder geen woorden meer aan vuil te maken, toch? 😉

WOENSDAG

De volgende dag besloot ik na een dagje geconcentreerd werken weer eens te gaan hardlopen. De laatste paar rondjes op Curaçao gingen niet helemaal lekker en ik hoopte dat het hier door de lagere temperaturen wat beter zou gaan. Maar dat was helaas niet echt het geval, haha. Ik geloof dat ik gewoon weer meer moet gaan trainen om mijn conditie langzaamaan weer op te bouwen. Het begin is met deze moeizame vijf kilometers in ieder geval alvast gemaakt!

In de avond kon ik even geen beeldscherm meer zien. Dus besloot ik met een boek op de bank te ploffen. Ik ben Laura H. aan het lezen. Een journalistieke thriller gebaseerd op een waargebeurd verhaal. En ik moest er eerlijk gezegd even in komen. Maar het is zó boeiend dat ik nu echt door de pagina’s heel vlieg.

DONDERDAG

Donderdagavond had ik een leuk uitje op het programma staan met mijn moeder en oma. Hulst heeft voor het eerst sinds elf jaar weer een bioscoop. Een pop-upbioscoop met één zaal weliswaar. Maar tóch. We hebben een bioscoop. En die wou ik natuurlijk wel eens uitproberen. Dus had ik tickets gehaald voor de Nederlandse romkom ‘Verliefd op Cuba’. Een hele leuke film! Met maar één minpuntje: ik kreeg spontaan heimwee naar de Caraïben 🙁 Mag ik alsjeblieft weer even dansen onder de palmbomen op het strand?!

VRIJDAG
Vrijdag moest ik nog maar een paar korte artikelen schrijven, dus kon ik op tijd aan mijn weekend beginnen. Tussendoor ging ik even naar de kapper om de nodige centimeters van mijn haar af te halen en mijn uitgroei bij te werken. Kon ik ‘s middags mooi met een frisse coupe naar Breda, waar ik had afgesproken met Tedje. Ze zou me eigenlijk helpen met mijn administratie. Maar omdat ik 1,5 uur heb stilgestaan in files rondom Antwerpen, is dat er niet meer van gekomen.

Tegen de tijd dat ik arriveerde was de vrijdagmiddagborrel op het dakterras van haar werkplek al volop aan de gang. Dus ben ik daar maar meteen bij aangesloten. Super gezellig! Zo gezellig zelfs dat we niet meer naar huis gingen om te eten, maar besloten om pizza’s te laten bezorgen op kantoor. Hadden we meteen een goede bodem gelegd om daarna nog even op stap te gaan!

ZATERDAG
De toon voor een heerlijk weekend bleek die vrijdagavond al te zijn gezet. Het was zaterdag zúlk lekker weer dat ik gewoon in mijn T-shirt op terras heb gezeten in Hulst. Broodje gezond erbij, drankjes en goed gezelschap. Wat een heerlijkheid! ‘s Avonds deed ik diezelfde riedel nog eens zachtjesaan over. Maar dan ‘om de hoek’ in Antwerpen!

ZONDAG

Zondag had ik afgesproken met Marjolein om foto’s te maken. Ze had een nieuwe lens die ze graag uit wilde proberen en ik wilde nog wel wat nieuwe foto’s, omdat ik tijdens mijn vorige shoot ziek was en m’n haar niet naar mijn zin was (wereldproblemen, ik weet het). Maar het was natuurlijk niet alleen functioneel. Het was vooral hartstikke gezellig! We gebruikten Koffiebar De Beleving in Hulst als decor, sloegen daar tijdens het fotograferen wat koffies en theetjes achterover en sloten af met een lekker stukje taart!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *