Elo doet – jarig, jolijt en een ticket Japan

Afgelopen week werd ik 25 jaar oud, gaf ik mezelf het allerbeste cadeau dat ik me kon wensen én vierde ik een feestje met mijn vriendinnen in Antwerpen. Kijken jullie mee?

MAANDAGMaandag had ik om half negen ‘s ochtends al een afspraak in Middelburg. Dat betekende vroeg uit de veren en op tijd in de auto. En jeetje wat was het koud! Ik ben al geen held ‘s morgens, maar die temperaturen maakten het er absoluut niet beter op, haha!

Gelukkig had ik nog drie kwartier in de auto om wakker te worden en op te warmen. Bovendien had ik door die vroege meeting wel een heel productieve dag, vanuit een kantoor dat prachtig uitzicht heeft over de stad!

DINSDAG
De volgende dag was het feest! Ik kreeg namelijk groen licht van mijn grootste opdrachtgever om voor langere tijd naar Tokio te gaan en het werk in die periode op afstand uit te voeren. Beter nieuws kon ik me niet wensen! Ik boekte meteen mijn tickets. Half november vertrek ik naar Japan om begin januari pas weer terug te keren. Zo hebben we zeven weken om tijd met elkaar in te halen én de feestdagen samen te vieren. Aah, ik kan niet wachten!

Na een volle schrijfdag, raapte ik ‘s avonds de moed bij elkaar om – ondanks mijn spierpijn van het halfgare hardlooprondje van zondag – weer eens te gaan bootcampen in Hulst. Dat deed ik ook altijd voor ik naar Curaçao ging en het beviel twee jaar later nog steeds net zo goed. Heerlijk om een uur lang alles te geven!

WOENSDAG
Woensdag was ik jarig en bij het ontbijt werd ik meteen al verrast met een cadeautje en een kaartje vanuit Japan! Dat ging natuurlijk gepaard met de nodige tranen, haha. Te lief!

Omdat het een doordeweekse dag was, heb ik mijn verjaardag niet echt groots gevierd. Ik moest gewoon werken, maar deed dat natuurlijk wel met een heerlijk stuk taart. En ‘s avonds kwamen mijn oma en tante gezellig eten.

DONDERDAG

Vorige week vertelde ik al dat ik een nieuwe bril had gevonden. Deze week kon ik hem gaan ophalen! Ik voelde me helemaal duizelig toen ik hem net op had. Maar gelukkig wende dat al snel. Nu nog wennen aan het nieuwe montuur als ik in de spiegel kijk!

Eenmaal thuis vond ik een klein pakketje in de brievenbus. Brownies per post. Voor mijn verjaardag van Maaike. Super lief en o zo lekker! Die gingen ‘s avonds natuurlijk mee naar Maiten, met wie ik had afgesproken om samen aan mijn nieuwe website te werken.

VRIJDAG

Vrijdag had ik echt een goede dag. Ik schreef twee berichten voor Rijkswaterstaat, maakte een Wikipediapagina, leverde Maiten alle bouwstenen aan voor mijn website en sloot af met een heel leuk interview met een Zeeuwse digital nomad. Haar enthousiasme straalde helemaal op mij af, haha, dus ik ging vol energie het weekend in!

Toen ik in de avond weer wat rust in mijn lijf had, plofte ik op bed met een film. Ik zag dat ‘Weg van jou’ op Netflix stond en aangezien er zo veel om te doen is geweest toen die in de bios was – maar ik hem op Curaçao niet kon zien – vond ik het tijd om er eens een eigen mening over te vormen. Ik snap vanuit de Zeeuwen wel het bezwaar dat ‘we’ weer als een bot en boers volk worden afgeschilderd. Maar ja, het is nou eenmaal een karikatuur en ik vond stiekem echt een leuk verhaal, haha. Heerlijk romantisch!

ZATERDAG

Zaterdag bracht ik een paar uur door in de keuken om allemaal lekkere dingen te maken. ‘s Avonds vierde ik namelijk mijn verjaardag met vriendinnetjes in Antwerpen. We aten eerst gezellig met zijn allen thuis, gingen vervolgens naar het festival ZUIDERBUREN en eindigden in een danscafé ergens in het centrum. Super leuk om weer eens met zijn allen op stap te zijn!

ZONDAG
Voor mijn verjaardag had ik onder andere een Lonely Planet van Japan gekregen. Dus heb ik me zondagmiddag alvast ingelezen in alle mooie plekken die we kunnen ontdekken daar. Van drukke steden, tot bergachtige gebieden en zelfs tropische eilanden die echt niet onderdoen voor de Caraïben. Ik wist niet dat het zo’n veelzijdig land was!

We hadden ‘s avonds gezellig een familieavondje met het hele gezin én mitje (mijn oma). Op het menu: Zeeuwse mosselen.

You may also like

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *