Elo doet – Fletcher, feestmaal en fotograferen

Van Rotterdam, tot Deurne, Antwerpen en terug. Ik legde weer behoorlijk wat kilometers af deze week! Voor nieuwe klussen, gezellige reünies en een heerlijke hotelovernachting. Hoe dat allemaal zit en wat ik verder nog deed, lees je in dit splinternieuwe weekoverzicht!

MAANDAG
Deze week begon ik weer met een werkdagje bij Rijkswaterstaat in Middelburg. We presenteerden onze ideeën voor de communicatie, dus het was best een spannende dag! Ik geloof niet dat ik na mijn opleiding ooit nog een presentatie had gehouden, haha. Maar volgens mij kregen we iedereen wel mee.

Naar goede traditie at ik die avond met mijn ouders bij Mit (mijn oma). Het was kermis in Hulst en dan eten we ‘s maandags altijd paling. Het menu was dit keer alleen ietsje aangepast. Wegens een gebrek aan wilde paling op de markt, werd het zeetong. Minstens zo lekker en vooral heel erg gezellig!

DINSDAG

Dinsdag werkte ik eerst gewoon thuis. Om na het eten richting de polder te gaan voor een logeerpartij bij familie. Als verrassing had ik een ingelijste foto van mij en mijn vriend meegenomen. Dus nu staan we daar vrolijk te lachen op de schouw!

WOENSDAG

Na een pannenkoekenparty en een uitgebreide kroelsessie met mijn jonge nichtjes, stapte ik woensdagmiddag in de auto richting Rotterdam. Ik had een afspraak met een potentieel opdrachtgever voor twee grote klussen. En goed nieuws: de samenwerking gaat door!

Maar de blijdschap was van korte duur, want onderweg naar Rotterdam merkte ik dat de motor van mijn auto weer kuren had. Dus voor ik terug naar huis kon rijden, bracht ik nog bijna twee uur door bij de garage. Alle bougies werden vervangen en ik kon weer veilig de weg op. Nog maar eens duimen dat dit het laatste mankement was dan…

DONDERDAG
Donderdagochtend had ik al vroeg een telefonische afspraak in de agenda staan. Maar ik had iets te lang aan de ontbijttafel gezeten en was nog niet gedoucht, dus dat interview deed ik lekker in schapenbadjas, haha. Dat is het voordeel van thuiswerken: niemand die je ziet!

‘s Avonds begon ik in een nieuw boek: Façade van Esther Verhoef. Binnen no time had ik al vijf hoofdstukken gelezen, dus dat belooft veel goeds!

VRIJDAG

Dit weekend stond ‘Maaike’ met grote letters in mijn agenda. We hadden het hele weekend voor elkaar gereserveerd en begonnen vrijdag met een overnachting in het Fletcherhotel in Deurne. Waarom in Deurne, hoor ik jullie denken? Nou, omdat Britt daar vlak bij woont en we hoopten de drie musketiers uit Curaçao zo nog eens bij elkaar te krijgen. Jammer genoeg is dat op het laatste moment niet meer gelukt!

Wij namen alsnog de trein naar Eindhoven om wat te eten bij De Vooruitgang, en deden daarna nog een borrel op terras met Chloe erbij. Ook een vriendinnetje van het eiland. Super leuk om elkaar na zo lang weer eens te zien!

ZATERDAG

De volgende dag reden we via Antwerpen naar mij thuis. We dronken een koffietje bij De Wasbar, struinden over de Meir en lunchten bij Desirée de Lille, waar ze de beste broodjes préparé (Belgische filet americain) hebben!

Toen we thuis kwamen, stond de Pizzarette al klaar op tafel. Woehoe, nog meer eten! Mijn ouders kennen Maaike ook goed van hun vakantie op Curaçao, dus het was niet alleen lekker maar ook gezellig om zo uitgebreid te tafelen en volop bij te kletsen. Echt een feestmaal!

Eigenlijk wilden we ‘s avonds nog naar de film F*ck de liefde, omdat die op Curaçao is opgenomen, maar daarvoor was het al te laat. Dus maakten we van mijn slaapkamer een bioscoop en keken we de film Someone Great op Netflix. Whaa, zaten we allebei met tranen in ons ogen, haha. Te herkenbaar dit verhaal. Ontroerend en leuk tegelijkertijd!

ZONDAG
Je bent natuurlijk niet in Zeeuws-Vlaanderen geweest, als je het centrum van Hulst niet hebt gezien. Dus nam ik Maaike zondag mee de stad in. We lunchten bij mijn oude werkplek Bistrot En Passant, gingen nog even wat winkeltjes in, op zoek naar een cityguide Berlijn – waar ik volgende week heen ga – en poseerden met de letters ‘inulst’ op de Markt. Super maf om Maaike opeens in mijn geboortestadje te hebben, haha.

Omdat ze nog een flinke reis voor de boeg had terug naar Groningen (lees: 3,5 uur in de auto), keerde Maaike op tijd weer huiswaarts. Zo had ik in de middag mooi nog tijd om een grote klus van mijn to do list te strepen: foto’s maken voor het portfolio op mijn nieuwe website. Met een flatlayachtergrond van AliExpress en allerlei toebehoren om de foto’s wat op te leuken ging ik aan de slag. En ik ben stiekem best wel tevreden over het eindresultaat. Aan mijn volgers op Instagram gaf ik al een sneak peek, maar hopelijk kan ik het deze week met iedereen delen als mijn nieuwe website af is!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *