Elo doet – familie, feest en freelancen

Afspraken van Alkmaar tot in Den Haag, een dagje samenwerken met Tedje in Rotterdam en familiedag, gewoon in de Zeeuws-Vlaamse polder. Een drukke, maar vooral leuke week! Kijken jullie mee?

MAANDAG
Maandagochtend werd wakker op de bank bij mijn broer in Amsterdam. Ik was een dag eerder al met hem meegereden, omdat ik een afspraak had in Alkmaar off all places. Dat is vanuit Zeeuws-Vlaanderen nogal een eindje, maar vanuit Amsterdam stond ik er zo met de trein. Ik had een gesprek bij een reiswebsite om teksten voor hen te schrijven, herschrijven en corrigeren. Duidelijk een klus die me op het lijf is geschreven, dus hopelijk komt daar een leuke samenwerking uit.

‘s Middags reisde ik terug naar Rotterdam, waar ik nog een paar uurtjes heb gewerkt bij de Bagels & Beans. Mijn energiepeil lag nog niet al te hoog na het gezellige weekend op Vestrock, dus die soepkom met koffie ging er wel in, haha! 😉

DINSDAG
De volgende dag had ik alweer een afspraak voor een potentiële samenwerking. Dit keer moest ik bij een communicatiebureau zijn in Den Haag. We maakten kennis, spraken het project door en wisselden wat ideeën uit. Moet je kijken op wat voor prachtige locatie zij zitten, op het Buitenhof. Daar hoop ik zeker nog vaker te komen!

Eenmaal terug in Rotterdam dronk ik een koffietje met een vriend van de middelbare school. En ‘s avonds sprak ik af met Jolein, die ik al sinds Cartagena niet meer had gezien. We aten heerlijke stoofvlees op het terras – hoezo code oranje? – en kletsten gezellig bij.

WOENSDAG
Tedje en ik hadden afgesproken om samen de week door midden te breken, en gezellig samen te werken op locatie in Rotterdam. We streken neer bij Lot&Daan, een hippe zaak met roze muren, schommels en heerlijk eten. Helaas ging het wel al om 3 uur dicht, dus werden we gedwongen om vroeg onze laptops dicht te klappen. Aangezien het net gestopt was met regenen, besloten we van de nood maar een deugd te maken en een rondje door de stad te wandelen. En natuurlijk maakten we even een tussenstop bij de Erasmusbrug om wat kiekjes van elkaar te schieten. Tja, je bent een blogger of je bent het niet, hè!

DONDERDAG
Donderdag werkte ik een dagje thuis. Ik maakte mijn blog af met 3 leuke citytripbestemmingen, en had weer wat briefings in mijn mailbox zitten, waar ik mee aan de slag ben gegaan. De enige keer dat ik de deur uit ben geweest was om even snel boodschappen te doen bij de Appie in de Markthal. En toen kwam ik behalve met eten per ongeluk ook met het tijdschrift &C terug thuis, haha. Oeps!

VRIJDAG
Ook vrijdag heb ik vanuit huis gewerkt. Tot een uurtje of vijf en toen was het tijd om het weekend in de luiden met een biertje. Dat zette meteen al de toon voor de rest van de avond, want ik ging met mijn vriendinnetjes van thuis op stap in Antwerpen om de verjaardag te vieren van Sheila! Super gezellig om weer eens met zo veel meiden bij elkaar te zijn!

ZATERDAG
Niet zo fris en fruitig als ik zou willen, ging ik the day after de familiedag tegemoet. Maar het was gelukkig zo leuk om iedereen weer te zien dat ik mijn korte nacht algauw vergeten was! Ik had twee jaar overgeslagen, door een citytripje naar Budapest en het jaar dat ik op Curaçao woonde, dus ik had sommige familieleden echt al heel lang niet gezien!

We begonnen de dag met een lunch bij Aspergekwekerij De Letter & Zo, kregen daar nog een rondleiding en eindigden bij ons thuis met een familiequiz en een barbecue. Maar we maakten tussendoor vooral heel veel lol met elkaar en de kleintjes, die altijd bomvol energie zitten.

ZONDAG
Eigenlijk was ik nog van plan om naar Tilburg te gaan, omdat daar allerlei leuke dingen te doen waren. Maar ik ben toch maar thuis gebleven om op tijd in bed te gaan en een beetje bij te komen van het drukke weekend. Een rustige zondag op het programma dus. Lekker op het fietsje naar Hulst om een beetje te winkelen. En ‘s avonds nog even naar het café om voetbal te kijken. Soms kan ik zo genieten van die kleine dingen… Heerlijk! (Ja, zelfs ondanks het verlies van Oranje)

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *