Elo doet – dansles, drankjes en een dagje buitenspelen

Deze week at ik iets te veel frikandellen, begon ik met bachatales en speelde ik lekker een dagje buiten. Ook ging ik een avondje op stap en ontmoette ik een aantal leuke nieuwe klanten. Nieuwsgierig? In dit nieuwe weekoverzicht neem ik jullie weer mee!

MAANDAG
Ik begon mijn week met een thuiswerkdagje. Toen ik vorige week terug in Nederland aankwam had meteen een berg aan opgestapelde opdrachten liggen en dit was de uitgelezen dag om een heleboel kleine taken van mijn lijstje af te strepen. Zo creëerde ik weer even wat overzicht voor mezelf.

Tussen de middag kwam mijn moeder met het geweldige idee om frikandellen te bakken. Ik gun mezelf dit niet zo gauw – niet omdat ik aan de lijn ben, maar vooral omdat ik het gewoon niet nodig vind – en dacht voor deze ene keer: ach, doe eens gek. Dat was smullen geblazen!

DINSDAG
Dinsdag werkte ik weer een dagje op kantoor bij Rijkswaterstaat. We brainstormden de hele ochtend over de communicatie-aanpak van het project waar ik aan meewerk en bedachten een heleboel leuke artikelen en video-items waarmee we onze boodschap kunnen overdragen. Het wordt echt een hele leuke mix tussen journalistiek en communicatie en ik heb nu al zin om daarmee aan de slag te gaan!

Tussendoor had ik een luxe lunch. Ik had nog carpaccio in de koelkast liggen en had die met allerlei toebehoren meegesleurd naar Middelburg om ‘s middags lekker van te smikkelen. Inclusief truffelmayonaise, pijnboompitten en rucola. Jammie!

WOENSDAG|

De week brak ik doormidden met een productieve dag. Ik klapte zelfs ‘s avonds nog even de laptop open om de website van mijn moeder te bewerken. Zij is zelfstandig woorddienstbegeleider in Zeeland en West-Brabant en wilde onder andere wat ervaringen delen van mensen die ze heeft ondersteund bij het verzorgen van een persoonlijk afscheid. Toen ik toch bezig was, besloot ik maar meteen het één en ander te optimaliseren op het gebied van SEO. Wie weet helpt haar dat om beter gevonden te worden.

DONDERDAG
Donderdag was echt een dagje op zijn Elo’s. Oftewel, boordevol met afspraken, leuke activiteiten en dingen die ik makkelijk met elkaar kon combineren. Het begon al met de twee afspraken die ik ‘s ochtends had gepland met nieuwe klanten; eentje in Den Haag en eentje in Rotterdam. Allebei hele leuke gesprekken met bureaus die hun schrijfklussen graag willen uitbesteden. Ik ging met een goed gevoel weg, dus daar komen ongetwijfeld een mooie samenwerkingen uit voort!

‘s Avonds at ik gezellig bij mijn tante in Terneuzen om van daaruit naar mijn eerste bachatales te gaan. Ik had me voorgenomen om dit jaar het dansen weer op te pakken, omdat ik daar zo blij van word. En wauw, ik heb er echt weer van genoten. Die muziek en die dans, ik vergat gewoon even alles en ging er echt helemaal in op. Heerlijk is dat!

VRIJDAG
Na een dagje flink doorschrijven, begon ik vrijdag mijn weekend in Tilburg. Daar ging ik gezellig een avondje op stap met vriendinnen. We hadden tickets gekocht voor een feestje, maar eenmaal daar troffen we een half lege zaal aan (nee, écht niet half vol) en de mensen die er waren waren ook nog eens piepjong (ja, echt nog véél jonger dan wij). We hadden er dus even een hard hoofd in, maar toen we uiteindelijk in de stad belandden werd het nog een hartstikke gezellige avond.

ZATERDAG
De volgende dag voelde ik me een tikkie brak. Ik verzamelde de moed om nog even door de stad te struinen en een nieuwe zwarte broek te scoren. Vervolgens reed ik met gierende banden terug naar het Zeeuwse. Maar niet voor ik een frikandellenbroodje scoorde bij de AH to go, want daar had ik opeens heel erg veel zin in. Na deze week zit ik wel weer even aan mijn frikandellentaks, geloof ik, haha.

De rest van de dag kwam ik niet meer van de bank af. Lekker met de kat op schoot, VT Wonen terugkijken en op tijd naar bed!

ZONDAG
Zo was ik zondag weer uitgerust genoeg om een rondje te gaan hardlopen. Aangezien de straten in mijn dorp overhoop liggen, besloot ik naar Hulst te rijden en over de stadswallen te rennen. In mijn herinnering was dat een rondje van 4,5 kilometer. Maar uiteindelijk bleken het er maar drie te zijn. Ach, ik had in ieder geval weer even aan de conditie gewerkt. Volgende keer doe ik er gewoon een tweede rondje bij.

‘s Middags ben ik lekker wezen lunchen bij mijn neef en ging ik er nog even op uit met mijn kleine nichtje. We doken de speeltuin in, haalden samen boodschappen en wandelden door de wijk. Geweldig om haar wijze opmerkingen aan te horen en weer eens ouderwets buiten te spelen, haha. Eenmaal terug thuis maakte ik mijn zondag compleet door een taart te bakken en lekker te journallen. Wat een fijne dag zo!

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *