Elo doet – bruiloft, brullen en bourgondisch genieten

Stond ik op het ene moment de liefde nog te vieren, zwaaide ik op het andere moment mijn liefde uit. Ik was deze week namelijk te gast op een bruiloft en nam afscheid van mijn vriend die voor een jaar naar Tokio vertrok. Tja, het was op zijn zachtst gezegd nogal een week van uitersten…

MAANDAG
Deze week begon ik met het project bij Rijkswaterstaat in Middelburg, waarover ik vorige week in mijn blog al vertelde. Ik moest meteen vier persberichten schrijven, projectleiders bellen voor informatie en had tussendoor nog een paar meetings met collega’s. Kortom: het was al direct lekker druk. Gelukkig had ik tussendoor wel tijd om een broodje te halen bij ‘t Smoske. Hmm, die at ik ‘vroeger’ bij de PZC ook zo graag!

‘s Avonds was het tijd voor wat quality time met mijn vriend. We reden naar Perkpolder om een stukje te wandelen over de dijk en deden een drankje bij Bar Goed met een prachtige zonsondergang!

DINSDAG

Dinsdag moest ik weer aan ‘de overkant’ zijn. Ik had een interview in Ritthem met een klant van DRV en dat was echt een heel boeiend gesprek! Thuis werkte ik het ondernemersverhaal meteen uit, zodat ik ook nog wat tijd over had om me met andere klussen bezig te houden. Zoals een hele leuke met de titel ‘Wonderlijk Willlemstad’, waar ik binnenkort meer over hoop te kunnen vertellen!

Na het eten hield ik het voor de verandering eens rustig. Ik plofte buiten neer in de lounge op terras met de vakantie-Linda op schoot. Heerlijk relaxen!

WOENSDAG

De week brak ik doormidden in Antwerpen. Visit Antwerpen heeft een nieuwe wandeling gelanceerd in het kader van 75 jaar bevrijding en de PZC had me gevraagd daar een artikel over te schrijven. De wandeling draaide rondom de jodenvervolging in Antwerpen tijdens de Tweede Wereldoorlog. En dat was – zeker omdat we door de jodenbuurt wandelden waar iedereen nu gelukkig weer vrij kan rondlopen – heel erg indrukwekkend.

We vertrokken vanaf het Centraal Station in Antwerpen en daar was ik gek genoeg nog nooit geweest. Kei mooi!

DONDERDAG

Donderdag heb ik alleen ‘s ochtends nog wat gewerkt, om daarna met m’n vriend naar Gent te gaan. Het was voorlopig de laatste dag die we samen ‘vrij’ konden doorbrengen, dus daar moesten we het natuurlijk van nemen. We hebben lekker bourgondisch genoten. Koffietje hier, pannenkoek daar, drankje zus, stoverijtje zo. Ja hoor, prima dagje zo met zijn twee!

Oh één plekje wil ik trouwens wel even bij naam noemen voor de boekenwurmen onder ons: Le Bal Infernal Used Book Café. Om de hoek van de vrijdagmarkt en echt een fantastische koffietent waarbij de wanden volledig bekleed zijn met boekenkasten. Je kunt er rustig lezen, of een uitgelezen boek ruilen voor een (tweedehands) ‘nieuwe’. Super tof!

VRIJDAG

Vrijdag kwam ik opnieuw niet aan werken toe. We hadden namelijk een bruiloft van vrienden. Bij een kasteel net over de grens in België. Een heel idyllisch plekje, waar we echt een prachtige dag hebben gehad met alles erop en eraan.

ZATERDAG
Zaterdag vond ik een stuk minder idyllisch. Want het was de dag van het afscheid waar ik al zó lang tegenaan hikte. Al op onze tweede date vertelde m’n – inmiddels – vriend dat hij aan het solliciteren was op een functie in Japan en zaterdag was het dan zo ver… Een jaar lang gaat hij wonen en werken in Tokio en na zo’n intensieve tijd samen, is dat echt wel even slikken. Máár stiekem vind ik het natuurlijk ook gewoon fucking vet en ben ik mega trots dat hij dat gaat doen.

Daar kon ik alleen nog niet zo rationeel over nadenken net nadat we hem op het vliegveld hadden uitgezwaaid. Dus troostte ik mezelf eenmaal terug thuis met een pizza quattro formaggi en keek ik een hele zielige romkom in bed. Effe lekker brullen, haha.

ZONDAG
Zondag had ik met Mirte afgesproken om wat drinken op terras in Hulst. Zij heeft ook een latrelatie gehad dus wist precies wat ik doormaakte en wist ook dat het fijn was om even uit mijn bubbel te stappen en de deur uit te gaan. We kletsten gezellig bij en ik voelde me meteen al een stuk vrolijker.

Op weg terug naar huis tankte ik nog even in België. Echt heerlijk dat de benzineprijzen hier zó laag zijn. Dat zijn toch wel de voordelen van wonen op de grens, hoor. Scheelt je zo een tientje op een tank!

You may also like

6 reacties

  1. Aaaah ik snap je dubbele gevoelens hélemaal! Toen ik nog een vriend had bij defensie was ik natuurlijk mega trots als ‘ie weer ging werken in het buitenland maar tegelijkertijd is het zo moeilijk. De foto van jullie samen op de bruiloft is echt práchtig, zo’n mooi stel! Komt vast helemaal goed! Ga je hem opzoeken? 🙂

    1. Super lief! Mijn ex zat ook bij defensie, dus ik weet ook gewoon hoe kut die periodes zijn dat je elkaar niet kunt zien. Maar ik ga er ook vanuit dat het goedkomt 🙂 Wil hem drie keer voor een wat langere periode opzoeken, dus dan zouden we het jaar mooi kunnen opbreken!

    1. Ja, dat is wel de bedoeling hoor! Maar natuurlijk vallen tussen mijn bezoekjes wel steeds gaten van een paar maanden. En da’s niet leuk, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *