Elo doet: borrelen, badderen en beachen

Voorlopig heb ik mijn laatste volle week in Nederland weer achter de rug. Woensdag vertrek ik voor 1,5 maand naar Bali. Maar eerst blik ik nog even terug op de afgelopen week. En dat was weer een hele fijne! Kijken jullie mee?

MAANDAG

De week begon al leuk met een drukke dag waarin ik flink wat kilometers heb afgelegd. Ik reed ‘s morgens naar Leiden, waar ik een afspraak had bij mijn oude stagebedrijf Maters&Hermsen. Een bedrijfsjournalistiek bureau dat onder andere bladen, blogs en video’s maakt in opdracht van bedrijven en organisaties. Ik hoopte voor hen aan de slag te kunnen gaan als freelancer. En guess what? Dat kan!

Ik moest pas een paar uur later bij de ambassade van de Republiek Indonesië in Den Haag zijn om mijn visum voor Bali op te halen en had dus nog wat tijd te doden. Daarom besloot ik met mijn laptop ergens in de buurt te gaan zitten bij een leuk plekje waar ik ook kon lunchen. Dat werd Haver. Een hippe tent met goede Wi-Fi, lekkere koffie en een menukaart waar je spontaan keuzestress van krijgt (en ja, dat is positief).

Toen ik mijn paspoort met plakplaatje in handen had, ben ik snel weer de auto in gestapt naar de volgende bestemming. Ik had ‘s avonds met vriendinnen in Tilburg afgesproken om samen sushi te gaan eten. Gelukkig kon ik vlot doorrijden en was ik ruim op tijd. Zo kon ik nog lekker even bij Daisy in het zonnetje chillen voor we bij restaurant Koi moesten zijn. Ah men, wat een heerlijke dag!

DINSDAG

Dinsdag werkte ik gewoon weer lekker thuis. ‘s Ochtends moest ik naar de tandarts voor de eerste controle van mijn gebit in twee jaar (!) tijd. De laatste keer was nog voordat ik naar Curaçao ging, dus ik vond het best even spannend. Maar gelukkig viel het allemaal mee.

‘s Avonds maakte ik lekker verse pizza voor m’n ouders en mij. Zo gepiept en honderd keer zo lekker dan een ovenpizzaatje.

WOENSDAG

Ook woensdag werkte ik van huis uit. M’n moeder had appelflappen gehaald, dus daar kon ik lekker van smullen terwijl ik mijn opdrachten wegwerkte.

Na het eten ben ik naar Daniëlle gegaan, om daar gezellig even te theeleuten op de bank.

DONDERDAG

De volgende dag werd er een flink pakket thuisbezorgd. Topdoek.nl had mij een aangeboden om een foto op canvas af te laten afdrukken voor mijn blog. En omdat ik nu zelf niet echt ruimte heb voor een canvas doek van 120 bij 80 centimeter, besloot ik hem cadeau te doen aan Maaike. Zij heeft net haar eigen stekkie en ik hoop dat deze foto van onze reis door Colombia daar mooi in past. Ik vind ‘m in ieder geval super tof!

‘s Avonds had ik afgesproken met Marjolein om naar BorrelBazin te gaan. Een bijeenkomst voor ambitieuze vrouwen uit Hulst en omstreken. Voormalig Dolly Dot Patty Zomer was de spreker van de avond en al heb ik helemaal niets meegekregen van wat zij allemaal vertelde, vond ik het wel een gezellig avond. En volgens mij was ‘ie nog vruchtbaar ook, want ik heb een paar leuke contacten gelegd!

VRIJDAG

Vrijdag was ik alweer vroeg klaar met werken, dus kon ik lekker op tijd naar Antwerpen. Daar had ik afgesproken met Sanne, omdat ik haar al sinds carnaval niet meer had gezien. We dronken een koffietje bij een of andere hipstertent om de hoek van de Meir en verkasten daarna naar de Groenplaats om sushi te gaan eten bij Umi. (Ja, ik at inderdaad twee keer sushi in één week, ghehe). Na het eten sloot Sheila bij ons aan, om lekker te gaan borrelen bij wat bruine kroegjes.

ZATERDAG

De volgende dag werd ik wakker met Sheila’s French Bulldog naast mijn hoofd, haha. Dáág ochtendhumeur. Met zo’n levend knuffeldier in je armen word je toch meteen blij?

Eenmaal terug thuis was het de ‘zoete inval’ thuis. Mijn kleine nichtjes waren er al en om de beurt druppelden mijn broer en zijn vriendin, mijn oma en mijn neef en zijn vrouw binnen. Het leek wel kerstmis met zo veel familie aan tafel, haha. Super gezellig!

ZONDAG

Mijn zondag was precies zoals een zondag hoort te zijn; super relaxed. Na een lekker ontbijtje kreeg ik opeens zin om de jacuzzi in te gaan. Rustig wakker worden in het warme water met het ochtendzonnetje op je bol. Heerlijk!

‘s Middags reed ik met Daniëlle en Mirte naar de kust. We parkeerden de auto in Breskens en liepen over de dijk naar strandpaviljoen Loods Tien. Daar hebben we een paar uurtjes prima vertoefd. Naast het goede weer en het leuke gezelschap, heb ik misschien nog wel het meest genoten van de zilte zeelucht. Je kunt het meisje dus echt wel uit Zeeland halen, maar Zeeland niet uit het meisje! 😉

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *