Elo doet – Aladdin, Antwerpen en Ardennen

Een paar uurtjes later dan jullie gewend zijn, maar hier is-tie dan toch: mijn weekblog! En de vertraging had een goede reden, want ik zat lekker een weekendje in de Ardennen. Verder keek ik deze week in de bioscoop naar Aladdin, sprak ik met vriendinnetjes af in Antwerpen en ging weer eens op pad voor werk.

MAANDAG
Na een gezellig weekend in Groningen, ging ik maandag weer vol frisse moed aan de bak. Ik had een behoorlijk drukke week voor de boeg en moest er voor zorgen dat ik vrijdagmiddag al vrij zou zijn. Dus dat betekende al vroeg de laptop open om te gaan schrijven.

’s Middags scheen het zonnetje dus besloot ik lekker te voet boodschappen te gaan doen. Gewoon met de benen bloot in m’n spijkerrokje. Het moet potverdorie niet gekker worden!

DINSDAG

De volgende dag begon ik al ruim voor 9 uur met werken bij Lot&Daan in Rotterdam. Wat een motivatie heeft deze meid, hè? Niet te geloven, haha. Oké grapje. Het was niet helemaal vrijwillig, ik moest namelijk gewoon heel even het huis uit. Maar stiekem vond ik dat eigenlijk wel lekker. Als ik op locatie werk, ben ik op de één of andere manier vaak wat productiever. En zo had ik meteen al wat frisse lucht geschept.

Net voor de lunch ging ik terug naar huis. Ik besloot mezelf te trakteren op een vers waldkornbroodje met krabsalade en aardbeien. Werken op een lege maag is natuurlijk niks!

WOENSDAG
Woensdag kon ik niet wachten om de laptop dicht te klappen, want dat betekende dat het tijd was voor een hele leuke avond! Lekker eten bij Little V – een heel tof Vietnamees restaurant in Rotterdam Blaak – en daarna naar de film. Aladdin (3D) om precies te zijn! Ik ben sowieso echt een Disneyfan, maar ik vond deze film al helemaal leuk omdat ik vorig jaar in New York naar de Broadwayshow van Aladdin ben gegaan. Dus ik kreeg weer helemaal dat heerlijke gevoel terug!

DONDERDAG
De volgende dag was het na twee weken weer eens tijd om terug richting Zeeland te gaan. Maar niet voordat ik in Antwerpen had afgesproken met mijn vriendinnetjes Sanne en Laurien. Zo leuk om weer eens met zijn drieën te zijn! Dat was echt al járen geleden. We hebben gezellig gekookt (met alle gevolgen van dien, zoals je kunt zien) en vooral de oren van elkaars kop geluld, want na zo’n lange tijd viel er natuurlijk een hoop bij te kletsen!

VRIJDAG
Vrijdag moest ik vroeg uit de veren. Voor ik aan mijn weekend kon beginnen, had ik nog een interview op de planning staan in Oudenbosch. Ik mag voor een klant ondernemersverhalen gaan schrijven en dit was de eerste. Zo leuk om mensen zo gepassioneerd over hun zaak te horen praten. En heerlijk om weer eens op pad te zijn voor werk!

Maar wel een tikkie krap gepland van mij, haha. Na het interview moest ik namelijk snel terug naar huis racen om mijn koffer te pakken voor een weekendje naar de Ardennen met vrienden. Gelukkig ging dat allemaal preciés goed. Rond half twee konden we vertrekken en na een lange rit kwamen we aan het einde van de middag aan bij ons huisje in Durbuy, met een zwembad, jacuzzi en een grote tuin. Hoe idyllisch?!

ZATERDAG
Na een veel te gezellige avond, was het zaterdag tijd om iets actiefs te doen. We besloten met de meiden naar het adventure park te gaan en ons te wagen aan een hindernisbaan. Nou, dat hebben we geweten, hoor mensen. Kreeg eerst één van ons spontaan hoogtevrees, vreesde ik voor mijn leven op de zipline en kreeg er halverwege nog iemand een hoornaar d’r haar. Enfin, we zijn er uiteindelijk allemaal heelhuids uit gekomen en hebben er in ieder geval keihard om kunnen lachen, haha.

‘s Avonds hebben we lekker gechilld aan het zwembad en heerlijk gebarbecued. Is toch net de Bertolli-reclame met die lange tafel aan het zwembad in zo’n groene tuin? Love it!

ZONDAG
Zondag was een relaxed dagje. We zijn na het ontbijt eerst met een groepje Durbuy in gegaan om ‘de kleinste stad van de wereld’ te ontdekken. Heel erg schattig met al die kleine steegjes, bruggetjes en die typische bouwstijl van de Ardennen. We deden een drankje, hielden nog even een kleine fotosessie en zijn daarna teruggereden naar ons huisje. Het begon al aardig warm te worden, dus voor de rest van de middag hebben we ons lekker aan het zwembad geparkeerd om daar tot ‘s avonds laat rond te hangen. Zo fijn!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *