Een weekje vakantie!

Na een drukke weekenddienst had ik voor het eerst sinds vorige zomer een weekje vakantie. En ik heb héél veel leuke dingen gedaan. Kijk je mee?

Maandag – uitslapen en België supporteren
Vakantie betekent uitslapen, dus daar ben ik maandag dan maar meteen mee begonnen. Ik had elf (!) uur lang geslapen. Ik denk dat ik een beetje moe was van het weekend, haha. ‘s Ochtends bij het ontbijt heb ik eerst nog even gekeken naar de artikelen die ik en m’n collega’s hadden gemaakt (o.a. over jonge kunstenaars die exposeren op Schouwen-Duiveland en over een duiker die vermist werd).

‘s Middags reed ik met Sanne naar Stekene (net over de grens), op zoek naar iets waarin we de Rode Duivels konden aanmoedigen. Mike woont in Blankenberge, dus we zijn daar onder het genot van een juupke naar de wedstrijd gaan kijken. Ondanks dat de Belgen verloren, hebben we toch een hele gezellige avond gehad!

IMG-20160620-WA0003

Dinsdag – shoppen in Brugge
Omdat Sanne en ik  de volgende dag allebei niets gepland hadden, plakten we er nog een dagje Brugge achteraan. Dat is nog geen half uur rijden vanaf Blankenberge, dus heel goed te doen. Tijd om lekker te shoppen! Mijn kledingkast kon wel wat nieuwe zomerkleding gebruiken, dus sloeg ik een heleboel jurkjes en shirtjes in. En een hele leuke kan, waar ik lekker frisse drankjes in kan doen bij de barbecues en tuinfeesten.

Woensdag – sushi en stappen in Tilburg
Het was al ongeveer honderd jaar geleden dat ik in Tilburg was geweest en mijn vriendinnetjes daar had gezien. Dus toen ik wist dat ik vrij was, had ik meteen met ze afgesproken. We gingen lekker sushi eten en daarna nog op stap in de Polly. ‘s Middags had ik al met een ander vriendinnetje nacho’s gegeten op terras in het zonnetje. Dus ik kan wel zeggen dat ik een dagje lekker bourgondisch heb geleefd, haha!

Donderdag – première en koffer inpakken
Toen we waren ontwaakt gingen we naar de Fontyshogeschool voor de Kunsten. Een vriendinnetje van ons is 1,5 maand met kunststudenten naar Zuid-Afrika geweest voor project Darling Collection. Zij heeft het hele project gefilmd en donderdag was de première van de documentaire. Ik kreeg spontaan zin om zelf op reis te gaan. Had ik effe geluk, want eenmaal terug thuis kon ik mijn koffertje gaan inpakken voor een weekend in de Champagnestreek met Mike. Daar ga ik nog een aparte blog over schrijven, want dat is veel te leuk om met een paar alinea’s af te doen.

IMG-20160620-WA0001.jpg

Au revoir!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *