Dingen waar ik naar uitkijk deze zomer

Na maandenlang binnen zitten, weinig mensen zien en vooral heel hard werken, heb ik nu eindelijk weer wat leuke dingen om naar uit te kijken. Sterker nog de planning voor deze zomer loopt al aardig vol met allemaal toffe dingen. Van vakanties in eigen land, tot verhuizen naar Rotterdam en – jawel – gezinsuitbreiding. Hoe dat allemaal zit, lees je hier!

Dikke pret tijdens ons kampeeravontuur van vorig jaar.

Kamperen aan de Zeeuwse kust

Allereerst is het tijd voor een welverdiend weekendje weg. Toen onze droomreis naar Hawaï werd gecanceld heb ik als een gek doorgewerkt, omdat er nou eenmaal niet zoveel anders op zat. Maar nu werd het toch wel weer eens tijd om even op de rem te trappen. Die wens viel toevallig gelijk met een uitnodiging om om in een tiny house te overnachten in Groede. En waarom zou je het dan maar bij één nachtje houden? Mijn vriend en ik besloten er meteen een heel weekend aan de kust van te maken en boekten er ook nog twee nachten op de camping achteraan. Hoppa, ouderwets kamperen: niets mis mee. Nu maar hopen dat het mooi weer is!

Een nieuwe puppy bij mijn ouders

Ondertussen tellen we de dagen af tot de gezinsuitbreiding. Er is namelijk een kleintje op komst in de familie. Een lieve, kleine, schattige puppy welteverstaan. Mijn ouders hebben een optie op een Australian Labradoodle die ze als alles goed gaat half juli al mogen ophalen. Na bijna tien jaar zonder hond, loopt er dan eindelijk weer zo’n vrolijke viervoeter te kwispelen als ik thuis kom. Hoe leuk is dat?! De eerste weken ben ik waarschijnlijk ook nog lekker in de buurt, dus dat betekent heel veel spelen en knuffelen. En natuurlijk heb ik me meteen aangeboden als vaste oppas, wanneer mijn ouders op vakantie gaan. Nu al zin in!

Op vakantie naar de Veluwe én Maasduinen

Na één weekendje op de camping in Zeeland ben ik natuurlijk nog niet helemaal verzadigd in mijn reisdrang. Daarom trekken we er in juli weer een klein weekje op uit. Omdat we nog niet te veel risico willen nemen, kozen we opnieuw voor een staycation (vakantie in eigen land). We hebben een B&B geboekt in Arnhem, vlak bij de Veluwe en zakken na drie dagen wandelen, fietsen en genieten in die omgeving af naar het zuiden om ook het natuurgebied Maasduinen te verkennen. Extra leuk: we verblijven dan in het hotel van Britt (een van mijn vriendinnetjes uit Curaçao) in hartje Gennep. Dus dat wordt sowieso top!

Verhuizen naar Rotterdam

En dan is het aan het einde van de zomer tijd om (voorlopig) nog één laatste keer mijn koffers te pakken. Want dan verhuizen we eindelijk naar Rotterdam! Dat betekent dus ook dat we na alle testrondes nu echt officieel gaan samenwonen. Uiterlijk 1 september, maar misschien lukt een maandje eerder ook al. Ik kijk er echt enorm naar uit. Sinds ik terug ben in Nederland ben ik namelijk zo’n beetje elke twee maanden van woonplaats veranderd. Ik pendelde tussen mijn ouders, mijn vriend en verre bestemmingen als Bali en Japan en nu ben ik stiekem echt heel erg toe aan een vaste uitvalsbasis. Eindelijk weer eens iets opbouwen voor de langere termijn. Dat is ook wel eens fijn!

Natuurlijk een foto uit 2019 😉

Eindelijk weer afspreken met vriendinnetjes

Ook komen de eerste uitnodigingen voor verjaardagen en groepsactiviteiten weer binnen. Super leuk om eindelijk weer met mijn vriendinnen af te spreken! Ik denk dat ik de meeste van hen al vier of zelfs vijf maanden niet meer heb gezien. Natuurlijk houden we allemaal zoveel mogelijk afstand en spreken we waar dat kan buiten af. Althans, dat begrijp ik uit de uitnodigingen die ik heb binnen gekregen. En eerlijk is eerlijk, als dat nodig is om elkaar de komende maanden gewoon te kunnen blijven zien en een tweede lockdown te voorkomen, doe ik dat heel erg graag. Ik kan nu al niet wachten op die gezellige zomeravonden met lekker veel eten, drankjes en vooral heel veel lol!

Heb jij al leuke dingen gepland deze zomer? Ik ben erg benieuwd wat jullie allemaal hebben bedacht!

You may also like

3 reacties

  1. Hoi Elodie
    Wat n leuk verhaal met al die nieuwe leuke dingen in het vooruitzicht! Veel plezier deze zomer!!
    Er ontbreekt 1 woordje in het stukje over verhuizen : ….de laatste KEER mijn koffers te pakken….
    😘

    1. Dankjewel! En oh, wat een toffe tip! We gaan dit weekend toevallig ook al toeren op e-solexen, dus dat past wel in diezelfde lijn, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *