Ik ga op vakantie en neem mee

Kom je na een lange reis aan in je ho(s)tel, ben je je tandenborstel vergeten… Grrr! Dat is me net iets te vaak overkomen. Om er voortaan altijd zeker van te zijn dat ik alles bij me heb, heb ik voor mezelf de ultieme inpaklijst samengesteld. Zo kan ik pas echt met een gerust hart op vakantie.

c backpack2.jpg

Zoals jullie op Instagram misschien wel hebben gezien, ben ik net drie weken lang op reis geweest naar Australië. Ik ben begonnen in Sydney, vloog van daaruit naar naar Cairns (in het noorden) om vervolgens via de hoogtepunten van de Oostkust weer af te zakken naar Sydney. Dat deed ik allemaal onder het gezelschap van een goedgevulde backpack.

Ultieme inpaklijst

Dat ik helemaal niets was vergeten, is te danken aan een inpaklijst die ik jaren eens geleden heb samengesteld. Ik kon me er kapot aan ergeren wanneer ik iets vergat mee te nemen en heb daarom op een rij gezet wat ik écht altijd bij me wil hebben. Lekker overzichtelijk, met bolletjes die ik kan inkleuren als het in mijn backpack zit. Hou ik van. Het lijkt nogal wat, maar meestal zit ik onder de 15 kilo, dus het valt reuze mee. (Lang leve de mini’s!)

Ik hoor je al denken: allemaal leuk en aardig Elo, maar wat kunnen wij hiermee? Ik laat jullie natuurlijk niet met lege handen achter. Daarom hierbij – achter het linkje – mijn ultieme inpaklijst: ‘Ik ga op vakantie en ik neem mee‘. Ik zou zeggen doe er je voordeel mee en thank me later!

Reisblogs

Meer reisblogs lezen? Ik probeer van elke reis die ik maak braaf een serie blogs te maken. Die vind je allemaal terug achter de categorie ‘reizen’. Inmiddels staan daar al traveldiary’s van Colombia, New York en Thailand. Maar ook van bestemmingen dichterbij huis, zoals Milan en de champagnestreek in Frankrijk. En daar komen ongetwijfeld nog een heleboel leuke plaatsen bij. Veel leesplezier!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *