Dushi bida na Korsou #60

Jeej, ik ben terug op Curaçao, dus de weekoverzichten zijn weer terug op mijn blog! Deze week kreeg ik eindelijk de Structuurjunkie Planner van Cynthia in handen, deed ik een avondwandeling over het strand en ging ik op kroegentocht. Benieuwd wat ik verder nog heb gedaan? Lees dan gauw verder!

MAANDAG
Ik moest maandag pas om twaalf uur beginnen met werken, dus kon even lekker uitslapen. En dat was ook wel nodig na een opgebroken nacht vanwege mijn extreem vroege terugvlucht zondag. Ik besloot voor de verandering eens lekker buiten te gaan ontbijten. Dat doe ik niet altijd, omdat ik dat soms veel te heet vind, maar in deze tijd van het jaar is de temperatuur net wat minder heftig en vond ik het heerlijk om de dag zo te beginnen.

Toen ik op werk kwam, was iedereen weer blij om te zien. Heel erg fijn! Een collega had zelfs een briefje (of nou ja, een servetje) op mijn bureau gelegd, met ‘welcome back’!

DINSDAG

De volgende dag ben ik eigenlijk de hele ochtend in de weer geweest om een vriend uit de brand te helpen. En toen ik toch al bijna twee uur over het eiland aan het sjezen was, kon een tussenstop bij Hotel ‘t Klooster in mijn eigen belang er ook nog wel bij, vond ik. Daar had Cynthia namelijk een Structuurjunkie Planner voor mij klaargelegd, dus die ben ik gaan ophalen. Super leuk. Ik kan niet wachten om hiermee aan de slag te gaan!

Tussen de middag kreeg ik zomaar KFC thuisbezorgd als lunch, haha. Voor wat, hoort wat, toch? 😉

WOENSDAG
Voor de verandering had ik woensdag eens geen avonddienst, maar een dagdienst. Ik heb ‘s ochtends gewerkt aan een interview voor een makelaarsblad en had ‘s avonds na werk met Britt afgesproken bij Bar 27. Ik had mega veel zin in spareribs, dus wilde die daar wel eens uitproberen (oordeel: prima, maar niet zo lekker als bij De Gouverneur of De Tijd).

Ondertussen bespraken we de perikelen van onze levens en de twijfels die we wel eens hebben over onze toekomstplannen. We willen zoveel en krijgen zoveel kansen – ook buiten Curaçao -, maar ondertussen genieten we zo erg van het eilandleven, dat we af en toe even niet zo goed weten hoe en vooral waar we verder willen. Maar deze week hebben we allebei een belangrijke knoop doorgehakt. Cheers to that! … en op nog steeds niet helemaal zeker weten waar we het gelukkigst van denken te worden.

DONDERDAG
Ook donderdag was ik lekker op tijd klaar. Na werk had ik afgesproken met Britt en Joëlle om all you can eat sushi te gaan eten bij Origami. Voor die tijd, heb ik nog even een rondje gelopen over het strand, terwijl ik met Tedje belde en nog even wat muziekjes luisterde. Heerlijk. Ik was niet fit genoeg om te gaan hardlopen, maar zo had ik toch even wat bewogen.

De sushi was weer belachelijk lekker. We kennen de kaart ook steeds beter, dus weten nu precies wat we wel en niet willen. In totaal bestelden we twee boten en dat voor 35 gulden per persoon. Hopi dushi!

Britt en ik stapten na het eten weer snel de auto in om naar de bioscoop te rijden voor de film over Queen. Maar toen we daar aankwamen werd ons doodleuk vertelt dat die sinds een dag niet meer draaide. Haha. Hebben wij weer! Dan maar een pyjamaparty thuis met de serie Doris.

VRIJDAG
Het weekend begon voor mij wat later dan normaal, doordat ik een avonddienst had. ‘s Ochtends had ik een erg leuke afspraak bij Beans voor een samenwerking met een hele toffe start-up. Daarover zullen jullie gauw wat voorbij zien komen op mijn sociale media – als het goed is in combinatie met een winactie!

Na werk werd ik gepusht om nog een drankje te gaan doen, muwhaha. Max nam me mee op kroegentocht en ondanks dat ik me eerst niet zo lekker voelde – volgens mij had ik wat verkeerd gegeten – was het eigenlijk hartstikke leuk. We hebben het overigens bij twee bars gehouden, want bij Caña was het zo gezellig, dat we daar tot sluitingstijd zijn blijven hangen.

ZATERDAG
Zaterdag ben ik de hele dag een beetje lui geweest. Eigenlijk was ik van plan om naar het strand te gaan, maar de regen kwam zowat de hele dag met bakken uit de lucht. Dus ging ik naar Julia om daar lekker te chillen en bij te kletsen over onze vakanties. Julia is een Italiaanse en ik kan je vertellen: die zorgen goed voor hun gasten. Ze had van thuis prosciutto en parmezaanse kaas meegenomen en haalde die uit de kast om te snacken. Ohhhh, zo lekker!

‘s Avonds heb ik het lekker rustig aan gedaan en heb ik lekker Hollands De Wereld Draait Door (terug)gekeken tijdens het eten. Daarna heb ik nog even gesleuteld aan een nieuwe, zakelijke website, die hopelijk binnenkort live kan.

ZONDAG
Voor mij is zondag vaak een beetje een rommeldag. Dit was er ook zo een. Toen ik uitgeslapen en wel uit bed rolde, bedacht ik dat het eigenlijk best een goede dag was om wat huishoudelijke klusjes te doen. Ik draaide een wasje en maakte mijn hele appartement schoon. Zodat ik weer helemaal fris aan een nieuwe week kan beginnen.

Aan het einde van de middag moest ik alweer aan de bak om ervoor te zorgen dat er maandagochtend weer een krant is! (Geen idee wat ik met m’n wenkbrauw doe trouwens)

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *