Dushi bida na Korsou #49

Bon dia, bon siman! Hopelijk ook voor mezelf, want ik voelde me de afgelopen dagen even niet zo fit… Máár ik heb wel een hele leuke week gehad, dus laten we het vooral daar over hebben! Zo ging ik bijvoorbeeld naar het Curaçao North Sea Jazz Festival, las ik een prachtig boek uit en ben ik lekker tapas wezen eten bij La Cantina del Patron. 

MAANDAGDeze week begon ik een soort van semi-fit. Na werk ben ik eerst gaan bootcampen en daarna had ik met Joëlle afgesproken om een filmavondje te houden. Ze had allerlei lekkere dingen in huis gehaald en voordat we het wisten hadden we onszelf misselijk gegeten aan een zak tortilla’s uit de oven, mét kaas en chilisaus… Woops! De calorieën die ik er net af had getraind zaten er dus dubbel en dwars weer aan, haha. We keken trouwens naar een hele leuke film; ‘Love, Rosie’. Aanrader!

DINSDAG
Dinsdag ben ik na werk meteen naar Scuba Lodge gereden, waar ik met Maaike had afgesproken om een hapje te eten. Ik ging lekker simpel voor de saté, die me prima smaakte. Maar zeg nou zelf, bij zo’n uitzicht smaakt toch alles geweldig?

Na het eten ben ik op bed geploft met een aflevering van Linda’s Zomerweek. Heerlijk, zulke trage tv voor het slapengaan!

WOENSDAG
Woensdag had ik een avonddienst en rommelde ik ‘s ochtends nog even wat in huis voordat ik met Maaike afsprak bij Number Ten. Terwijl we daar lekker zaten te kletsen op het terras, werd ik opeens op mijn schouders getikt ‘Hé, ik volg jou!’. Haha, sprak een van mijn Instagramvolgers me zomaar aan! Ze vertelde dat ze bij Number Ten was beland, omdat ze zag dat ik er zo vaak was en nu troffen we elkaar hier ook nog. Super toevallig! En super leuk dat steeds meer mensen mij aanspreken over mijn blog. Dat vind ik echt heel erg tof!

DONDERDAG
De volgende dag had ik met Ramsay afgesproken om te gaan lunchen bij Saint Tropez. Ik was alvast wat eerder gegaan om onder het genot van een koffietje nog even te lezen en rustig wakker te worden. Daarna hebben we lekker gegeten en gezellig bijgekletst! Altijd één bom energie als wij samen aan tafel zitten, haha.

Toen ik later op de middag richting werk reed, kwam ik een truck tegen die beladen was met Blue Band margarine. ‘Keep refrigerated’ stond in grote letters op de dozen. Ik heb er ernstig mijn twijfels bij of ze daarmee bedoelen dat je er midden op de dag mee in de zon moet gaan rijden… Only on Curacao!

VRIJDAG
Vrijdag had ik een pittige dag op werk, omdat ik bezig was met een aantal serieuze stukken over de economische situatie van het land. Des te meer zin had ik erin om ‘s avonds naar naar Curaçao North Sea Jazz Festival te gaan en het weekend te vieren! Ik pepte me thuis snel op en ben toen met Alain naar het festival gegaan, waar grote namen optraden, zoals Jason Derulo, Shaggy, Sting en Daddy Yankee. Echt een super leuke avond gehad!

ZATERDAG
De volgende dag heb ik eerst lekker uitgeslapen en daarna ben ik naar Saint Tropez gegaan om lekker aan het zwembad te liggen. Ik lig hier niet zo vaak, omdat ik de pool fee eigenlijk te hoog vind (15 gulden), maar af en toe gun ik het mezelf. Er hangt zo’n relaxed sfeertje! Precies wat ik nodig had om uit te brakken.

Ik las deze middag ook het boek ‘Voor jou’ van Jojo Moyes uit. Jeetje jongens, bij die laatste hoofdstukken moest ik echt wel een paar traantjes laten. Wat een mooi verhaal!

‘s Avonds ben ik met Joëlle tapas gaan eten bij La Cantina del Patron. Ik was hier nog maar één keer eerder geweest en vond het toen niet erg bijzonder, maar omdat een vriend van mij daar sindskort in de keuken staat, wilde ik er toch nog eens gaan kijken. We gingen voor de ‘all you can eat’, maar dat hadden we niet per se hoeven doen, want ik geloof dat we al vol zaten na vijf minigerechtjes, haha. Wel erg gezellig gezeten daar, in hartje Pietermaai!

ZONDAG
Zondag had ik eigenlijk het plan om buiten de deur wat te werken voor de krant en mijn blog, maar ik voelde me niet helemaal fit, dus installeerde ik me lekker thuis op mijn terrasje. Zo kon ik mooi nog even een dutje doen tussen het afwerken van mijn to-do-list door. En uiteindelijk heb ik mezelf toch nog bij elkaar kunnen rapen om met Britt wat te gaan eten bij Zanzibar. Met een ibuprofen in m’n mik ging dat eigenlijk best prima!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *