Dushi bida na Korsou #45

Afgelopen week nam ik afscheid van mijn ouders, heb ik de lekkerste all you can eat-sushi ever gegeten en een weekend keihard gechilld. 

MAANDAG
De week begon een beetje gek, omdat mijn ouders weer terug naar Nederland vlogen. We hadden maandagochtend met elkaar afgesproken om te gaan ontbijten bij BijBlauw en daarna hebben we nog een klein rondje door Willemstad gedaan. Er was nog een muurschildering (van Francis Sling) die ik ze wilden laten zien en ‘s middags hebben we lekker bij Mood gezeten.

Op een gegeven moment brak natuurlijk toch het moment aan dat ik naar mijn werk moest en we weer afscheid van elkaar moesten nemen. Dat is na zo’n leuke tijd samen altijd weer even slikken (oké, huilen). Maar nu weten we in ieder geval dat het niet weer tien maanden gaat duren voor we elkaar weer zien, want ik ga eind februari sowieso naar Nederland om carnaval te vieren!

DINSDAG
Dinsdag had ik een avonddienst en besloot ik even wat me-time in te lassen. De afgelopen drie weken waren best wel intensief, omdat ik naast werk steeds tijd wilde doorbrengen met mijn ouders en vaak ‘s nachts nog met vrienden afsprak. Nou heb ik op zich wel een energiepeil waar ik zo’n levensritme even mee kan volhouden, maar nu was het ook voor mij wel even mooi geweest. Een middag helemaal niks doen (tot ik moest gaan werken), klonk me als muziek in de oren!

Dat heeft trouwens niet heel erg lang geduurd, omdat ik door Joëlle werd gebeld of ik met haar naar het ziekenhuis kon om foto’s te laten maken van haar geblesseerde enkel. Ach ja, that’s what friends are for, right?

WOENSDAG
De volgende dag besloot ik eens gek te doen en vroeger uit mijn bed te komen dan nodig was. Het schijnt dat je ‘s ochtends productiever bent en ik kon me best voorstellen dat het een goed gevoel zou geven als je dan al wat van je to-do-list af hebt kunnen strepen. Dus ging ik een uur voor werk nog even naar Number Ten om een koffietje te drinken, foto’s te maken voor mijn maandelijkse werkblog en een nieuw deel van de ‘Kickstart your business’-cursus te volgen. Whoppa!

‘s Avonds heb ik lekker gebootcampt en daarna heb ik nog even aan een nieuwe blog gewerkt om vervolgens als een blok in slaap te vallen.

DONDERDAG
Donderdag had ik na werk met Britt en Joëlle afgesproken om sushi te gaan eten bij Oregami (Greenhouse). We gaan hier wel vaker sushi eten, maar je kunt daar normaal gesproken alleen per rol bestellen of een menuutje kiezen waar een aantal rollen wordt gecombineerd. Sindskort bieden ze dus op maandag en donderdag all you can eat sushi aan. Voor maar 35 gulden! Whaa, heaven! All you can eat is zo veel chiller, omdat je dan meerdere dingen kunt kiezen en je jezelf helemaal vol kunt stouwen, haha. Happy Elo!

Eenmaal thuis ben ik op bed geploft met een nieuwe aflevering van Floortje naar het einde van de wereld. Wat een fantastisch programma blijft dat!

VRIJDAG
De volgende dag ben ik met mijn laptop naar City Beach 88 gegaan, om daar even te werken aan een opdracht waarbij ik een tekst moet corrigeren. Als taalnazi vind ik het heerlijk om teksten recht te trekken; de taal- en spelfouten eruit te halen, ervoor te zorgen dat de punten en komma’s op de juiste plek staan en de zinnen lekker leesbaar te maken. En zeg nou zelf, met zo’n werkplek aan zee is dat toch helemaal geweldig?

Na mijn avonddienst bij het AD ben ik meteen naar Madero gereden, waar Maaike en Britt al lekker aan het borrelen waren. Cheers to the freakin’ weekend!

ZATERDAG
Het was zo’n mega leuke avond dat ik zaterdag echt tot begin van de middag nodig had om ervan bij te komen, haha. Daarna ben ik linea recta naar het strand gegaan om verder te chillen. Ik dronk een koffietje met Britt en bracht nog een paar uurtjes alleen door bij Cabana. Even met het thuisfront gebeld en wat boekjes gelezen. Heerlijk!

Die avond bleef ik lekker thuis, heb ik voor het eerst in anderhalve maand weer gekookt en een filmpje gekeken.

ZONDAG
Zondag heb ik lekker een dagje gestrandhopt. Ik begon met Maaike en Britt bij Marie Pampoen, waar we wilden lunchen. Maar toen we zagen dat er alleen maar hoofdgerechten op de kaart stonden en besloten we het toch maar bij een drankje te houden. Voor lunch verkasten we naar Avila Beach, waar we eigenlijk allemaal nog nooit hadden gezeten. Ik nam een broodje kroket wat me echt mega goed smaakte, haha! Daarna bracht ik met Maaike nog een paar uurtjes door bij City Beach.

Opgefrist en wel zijn we ‘s avonds nog lekker wat gaan eten en naar Wet & Wild gegaan voor de happy hour. Ah men, wat een heerlijk weekend weer!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *