Dushi bida na Korsou #39

Haaa, laat ik even beginnen met het fantastische bericht dat ik lekker op vakantie ben in New York, terwijl jullie dit lezen. Maar natuurlijk ben ik niet vertrokken zonder weer een – verkort – weekoverzicht voor jullie online te zetten. Deze week moedigde ik de Rode Duivels aan, verwende ik mezelf met een leuk armbandje en pakte ik mijn koffers. Whoppaaa!

MAANDAG
Maandag moest het nationale team van België voor het eerst spelen op dit WK, en aangezien ik altijd reservebelg wordt genoemd (omdat ik in Nederland op de grens woon), vond ik het wel legitiem om ze als een diehard supporter te gaan aanmoedigen. Dus huldigde ik me in het rood en zwart, trommelde ik Britt op en vertoefden we in de ochtend aan de sportbar van Cabana. Wonnen de Rode Duivels ook nog eens met 3-0! Prima manier om de dag te beginnen, dacht ik zo.

Omdat we trek hadden en nog tijd over hadden voor we moesten gaan werken, reden we na de wedstrijd naar MijnBroodje Pietermaai om wat te gaan eten. Het werd een broodje bal met satésaus. Njam!

DINSDAGDinsdag had ik een dagdienst, maar omdat ik rond etenstijd een bezichtiging had bij een appartementje, at ik toch alvast op werk. Ik had de fantastische ingeving gekregen om eens een pokébowl te maken met surimi, avocado, rijst en sojasaus. Een simpele en makkelijke variant van sushi, en ik moet zeggen: het smaakte me prima.

Het appartement waar ik ben wezen kijken, was dus echt heel leuk! Echt een minihuisje, met een volwaardige woonkamer en een bank(!). Da’s toch andere koek dan mijn studio nu waar ik praktisch naast mijn fornuis slaap… Als ik terug ben van vakantie ga ik meteen even uitzoeken of ik onder mijn huidige contract uit kan, want ik zie dit echt wel zitten!

Toen ik de deur uitstapte om terug naar huis te gaan, werd ik verrast met een super mooie zonsondergang. Cadeautje van moeder natuur!

WOENSDAGIk brak de week weer door midden bij Number Ten, samen met Maaike. Voor de verandering bestelde ik eens een bananabread en die was dus echt heel erg lekker. Heel smaakvol, smeuiig en… veel! Na deze verwennerij ben ik naar conceptstore Sea & Sand gereden om mezelf nog meer te verwennen. Toen ik hier vorige week was, zag ik plots super leuke Curaçao-armbandjes (die we spontaan voor Maaikes verjaardag kochten) en ik vond ze zó leuk dat ik er zelf ook wel eentje wilde. Et voila! Soms mag je jezelf best wat gunnen, toch? 😉

DONDERDAG

Mijn laatste dag voor ik met vakantie ging bracht ik natuurlijk gewoon door op werk. Het was weer een behoorlijk drukke dag met heel veel politiek nieuws, over een businessconferentie in Nederland, het bezoek van een delegatie uit Saba aan Den Haag en de presentatie van het National Recovery & Resilience Plan voor Sint Maarten. Met het laatste beetje concentratie in mijn lijf werkte ik me door alle informatie heen en toen kon ik met een voldaan gevoel de redactie verlaten: VAKANTIE!

Ik luidde mijn vakantie met Joëlle in door lekker een shrimppasta te gaan eten bij het altijd sfeervolle Mundo Bizarro en ben daarna lekker op tijd mijn bed in gekropen, omdat ik al om 4 uur ‘s nachts naar het vliegveld moest. Je moet er wat voor over hebben om in The Big Apple terecht te komen!

Talk to you soon! 

You may also like

2 reacties

  1. Ik ben ook met een ‘grensgeval’ getrouwd..Lisa komt uit Wernhout, gem.Zundert.
    Mama neemt onze groeten mee in haar koffer komende week en zal ongetwijfeld verhalen over onze figurantenrol voor de Duitse TV bij ‘en passant’ in Hulst.
    Het was weer een heel gezellig weerzien.Inclusief je oma. Wij wensen je een plezierige tijd toe samen met je ouders. Zorg voor voldoende zakdoekjes! Groetjes ook namens Lisa.
    André

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *