Dushi bida na Korsou #35

Deze week werd ik terug omgetoverd tot blondine, ging ik sinds lange tijd weer eens lunchen bij De Dames en vertrok ik op een perstrip naar Cuba! Woehoe! Kijken jullie mee naar weer een leuke week?

MAANDAG
Ik begon de week goed door na het ontbijt even te gaan zwemmen bij Mambo. Later op de dag ben ik nog even een pakketje uit Nederland gaan ophalen met wat spulletjes die ik per ongeluk niet bij Jan en Roos had laten bezorgen, maar bij mijn ouders aan de andere kant van het land. Gelukkig kwam er nog een bekende over uit Zeeuws-Vlaanderen, dus bleef de vertraging enigszins beperkt. Toen ik het pakketje thuis opendeed, ontdekte ik dat er als verrassing ook nog een paar glitterende flamingoteenslippers bij zaten van Mit (mijn oma). Omdat ze op Facebook had gelezen dat ik de mijne laatst tijdens Madero Float Fest was verloren, haha. Hoe leuk!

DINSDAG

Het wordt bijna eentonig, maar ik vind het zelf nog steeds een wonder: ook dinsdag was ik weer sportief bezig. Na het werk ben ik lekker wezen bootcampen. ‘s Avonds had ik afgesproken om met Maaike gezellig koffie te drinken en bij te kletsen bij BijBlauw en daarna sloot Britt ook nog aan. Ik ben en blijf fan van de lekkere brownies die je daar bij je warme drankjes krijgt. Damn, they’re good! (En precies dát is trouwens ook de reden dat ik zoveel sport de laatste tijd, haha)

WOENSDAG

Mijn woensdagochtend was heerlijk productief; ik waste wat jurkjes en shirtjes die ik wilde meenemen naar Cuba én maakte mijn studio schoon, zodat ik maandag in een opgeruimd huis kan thuiskomen. Daarna reed ik snel naar de kapper, die mijn haar weer een tintje lichter heeft gemaakt… Zo fijn om weer een blondine te zijn! (Foto van het resultaat laat nog even op zich wachten. Voor nu moeten jullie het even doen met deze fantastische selfie, terwijl ik in de folies zat).

Met een buik die rammelde van de honger ging ik daarna meteen door naar De Dames, waar ik had afgesproken met Britt en Chloe. Ik vind het nog steeds een mwah-locatie, maar het eten is er zo lekker dat het toch echt de moeite is om er af en toe heen te gaan. Dit keer ging ik voor het meergranen broodje rosbief. Hmm, zo kan ik er wel tien op!

DONDERDAG

Donderdag was mijn laatste werkdag op het kantoor. Het was best een drukke dag nog, maar het is me gelukkig gelukt om niet te hoeven overwerken. Mede dankzij een collega aan wie ik iets kon overdragen dat nog geüpdatet moest worden. Ik was tot zes uur ingeroosterd en wilde echt vroeg naar bed, omdat ik ‘s nachts al op het vliegveld moest staan!

Na het werk ben ik met Joëlle naar Pleincafé gesjeesd om een daghap naar binnen te werken en toen was het echt hoog tijd om mijn backpack in te pakken voor het tripje dat op de planning stond… Voor wie het heeft gemist: ik ga met Sunrise Airways vier dagen naar Havana en ik heb er mega veel zin in! Dat is trouwens ook de reden dat deze blog wat korter is dan normaal, want ik ben op het moment dat jullie dit lezen nog niet terug thuis. En ik bewaar alle leuke verhalen over dit snoepreisje liever voor een aantal uitgebreide traveldiary’s, haha! Tot volgende week 😉

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *