Dushi bida na Korsou #32

Deze week begon ik lekker met een vrije dag, had ik dankzij Freddy Moreira een super leuke avond bij Cabana en kreeg ik te horen dat ik eind deze maand voor werk naar Cuba mag. Benieuwd hoe dat allemaal zit? Lees dan gauw verder!

MAANDAG
Deze week begon lekker met een vrije dag. Dinsdag was het Dag van de Arbeid en daardoor hoefde er geen krant gemaakt te worden, dus daar heb ik het van genomen. De middag bracht ik met Maaike door bij City Beach 88, waar we allebei enorm hebben gechilld. We hebben zelfs amper gekletst, maar vooral wat op onze telefoons gerommeld, gedut en gelezen. Heerlijk dat dat ook gewoon kan.

Terwijl we op het strand lagen, kwamen we erachter dat bijna onze hele vriendengroep vrij was, maar dat we allemaal verspreid lagen over andere stranden. Aangezien Maaike en ik allang hadden bedacht dat we zin hadden om de dagspecial (fajitas met kip) te gaan eten bij Eetcafé De Buuren, nodigden we de rest uit om aan te sluiten. En zo zaten we ‘s avonds gezellig met een hele groep te eten!

DINSDAG
Omdat ik dinsdag ook nog eens een avonddienst had, was mijn weekend extra lang. En dat kwam goed uit, want zo had ik mooi de tijd om een kijkje te nemen bij Britt haar nieuwe stekkie. We dronken lekker burgerlijk een bakje koffie aan de keukentafel en bakten ‘s middags tosti’s. Me likey!

Tussendoor kreeg ik super leuk nieuws uit Nederland. Ik heb er namelijk een nichtje bij gekregen! Toen ik al die lieve foto’s binnen kreeg via WhatsApp en me realiseerde dat het nog een tijd gaat duren voor ik die kleine pruts zelf in m’n armen kan houden, kreeg ik wel even een brok in me keel. Daar kies je helaas ook voor als je emigreert naar een ver oord…

WOENSDAG

Ook woensdag werd er weer gezellig gedatet met vriendinnetjes. We spraken af bij Number Ten en omdat ik er als eerste was, heb ik nog even wat geschreven… Tja, je kunt maar ergens een passie voor hebben, hè. #nevernotwriting

Die middag ben ik eerder naar werk gegaan, omdat ik iets moest bespreken met mijn chef en hoofdredacteur. Ik was namelijk uitgenodigd voor een persreis van Sunrise Airways naar Cuba, waar ik héél graag op in wilde gaan, maar daar had ik natuurlijk wel toestemming voor nodig. En guess what? Ik kreeg groen licht, dus zit over drie weken een paar dagen in Havana en Viñales. Zó. Veel. Zin. In!

‘s Avonds ging ik – zoals elke week – naar Cabana. Freddy Moreira zou daar draaien en iedereen was laaiend enthousiast, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik die knaap niet eens kende. Oké ik blijk al jaren vol overtuiging op zijn liedje ‘Omlaag’ te dansen, maar ik had geen idee van wie dat nummer was. Enfin, lang verhaal kort; ik heb echt een topavond gehad. Die gast had zó veel energie en kon dat super goed overbrengen op het publiek. Heer-lijk.

DONDERDAG
Donderdag ben ik na werk meteen naar de bootcamp gegaan. Het was weer een tijdje geleden, maar gelukkig merkte ik niet dat ik kracht of conditie kwijt was. Dat zwemmen en rennen lijkt dus daadwerkelijk wat uit te halen, woehoe!

‘s Avonds besloot ik mijn schouders maar eens onder het meest uitgestelde project ter wereld te zetten: een fotoalbum maken. Ik wil het album van mijn reis door Australië echt nog kunnen bestellen voor ik naar New York ga, want anders komt het er nooit meer van. Dus heb ik tot 2 uur ‘s nachts zitten ploeteren op een leuk design. Nu heb ik alleen nog één foto nodig in betere kwaliteit en dan kan-ie naar de drukker. Eindelijk!

VRIJDAG
Vrijdag werd ik na werk verrast door een prachtige zonsondergang. Deze foto is dus níet bewerkt. Het was gewoon echt alsof het eiland in brand stond. Prachtig! Later op de avond ben ik even bij de Full Moon party gaan kijken, maar ik kwam niet in de feeststemming, dus ben ik weer braaf op tijd naar huis gegaan. Ook wel eens goed voor me!

ZATERDAG
De volgende dag had ik met Rianne afgesproken om gezellig naar het strand te gaan, maar het was zo bewolkt dat we niet echt in de verleiding kwamen om ons in bikini te hullen. Dus stelden we onze plannen bij en zijn we wezen lunchen bij De Heeren (Zuikertuintje). Ik was hier nog nooit geweest, maar heb er laatst voor de krant over geschreven omdat het helemaal is vernieuwd. En ik ben fan! Kijk nou hoe mooi dit gestyled is?!

‘s Avonds pakten we de happy hour bij Zanzibar mee (met Chloe erbij) en daarna zijn we lekker een hamburger gaan eten bij Pincho Garden. Prima dagje zo!

ZONDAG
Na één dag weekend, was het feestje voor mij alweer voorbij. Maar omdat ik ‘s zondags pas laat moest beginnen, kon ik gelukkig nog wel wat leuke dingen doen. Ik ben ‘s ochtends even gaan zwemmen bij Mambo en sprak daarna met Maaike af om bij Mood wat te gaan drinken. Britt sloot ook aan en zo hebben we lekker met z’n drieën zitten loungen. Dushi bida, hoor!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *