Dushi bida na Korsou #29

Deze week was ik op het meest luxe en exclusieve resort van Curaçao, vierde ik Britts verjaardag bij mijn lievelingsrestaurant en heb ik voor m’n avonddienst nog een uurtje gezwommen. Ja, ik moet zeggen: het was weer een fijn weekje zo! 

MAANDAG
Voor het eerst sinds lange tijd begon ik de maandag weer eens lekker relaxed. Ik deed op mijn gemakje boodschappen, maakte een heerlijke wok met ketjap-sesam-saus (aanrader!) en parkeerde me vervolgens nog even op mijn terras met een vanilla latte en de GR#MMIE. Klaar voor een nieuwe week, bomvol avonddiensten!

DINSDAG
De volgende dag was Britt jarig, dus kon ik na het werk meteen mijn feestmuts opzetten. We aten bij mijn favoriete lokale restaurant; Pincho Garden (de lomito en cheesecake zijn daar echt god-de-lijk!), en gingen vervolgens nog even naar St Tropez om daar wat te drinken. Gezellig!

WOENSDAG
Omdat ik door al mijn avonddiensten en Britts verjaardag niet bij de bootcamps kon zijn deze week, had ik me heel voorbeeldig voorgenomen om woensdag voor werk ‘nog even’ te gaan zwemmen bij Mambo. Uiteindelijk heb ik maar liefst een uur als een hond in ‘t water zitten trappelen (dat lijkt me de beste omschrijving aangezien zwemmen zeg maar niet echt mijn sterkste punt is), dus dat had ik een stuk langer volgehouden dan verwacht. Schouderklopje voor mezelf! Voldaan heb ik daarna bij Madero nog even een koffietje gedronken en de krant gelezen. Heerlijk dat dit gewoon kan op een werkdag.

DONDERDAG

Ook donderdag heb ik echt weer leuke dingen gedaan voor ik aan de bak moest. Ik ben eerst met Britt en Chiara wezen lunchen bij Number Ten en daarna had ik een afspraak bij Baoase Luxury Resort voor een rondleiding en een interview. Dit is echt het meest luxe resort van Curaçao. Het heeft maar 23 accommodaties, maar die hebben dan wel alles wat je hartje begeert. Zoals een eigen zwembad en privéstrand bijvoorbeeld. Hoeveel een overnachting hier kost? 750 dollar. Dus ik weet wat me te doen staat als ik de loterij ooit win.

VRIJDAG
Mijn vrijdagavond liep iets anders dan verwacht. Ik had allemaal wilde plannen; zou eigenlijk eerst cocktails gaan drinken en daarna naar Nachtwerk Beach Fest gaan. Maar na mijn rondje hardlopen, was ik zó moe dat ik niet meer van mijn bed ben afgekomen. Ik had deze week niet zo goed geslapen dus het leek me slimmer om even bij te tanken. Ik word nog eens verstandig!

ZATERDAG
Zaterdag heb ik lekker gechilld bij City Beach 88. Ik moet eerlijk toegeven dat ik dat strand nu wel een klein beetje gezien heb, omdat ik er elke week meerdere keren kom. Maar Maaike en Chiara lagen daar nog even voor ze moesten werken en de andere optie was dat ik in m’n eentje ergens heen zou gaan. Dus koos ik toch voor de gezelligheid, haha.

‘s Avonds ben ik bij Chloe gaan chillen. Haar huisgenoten waren kruidenplantjes aan het kweken en vertelden dat als dit zou slagen, ze daarna misschien een huisdier zouden overwegen. Dat deed me op de één of andere manier denken aan de ‘liefdesvaren’ uit de How to lose a guy in 10 days, en zo besloten we opeens die film te gaan kijken, haha. Tijdens de film maakte Chloe nog een verse apple crumble, die we – warm uit de oven – hebben opgepeuzeld. Hmmm, wat een fijne avond!

ZONDAG
Zondag had ik maar een halve dag vrij en die besloot ik goed te besteden. Ik heb m’n hele huis onder handen genomen (oké zo groot is m’n studio niet, maar toch) en ben daarna met Maaike even Punda in gegaan om wat te drinken. We wilden eigenlijk naar een pleintje wat tante Brigitte zo gezellig vond, maar aangezien het zondag was, was alles dicht dus belandden we bij ons oude, vertrouwde Pleincafé.

‘s Avonds moest ik weer aan het werk en heb ik voor het eerst mijn bureaubladachtergrond gewijzigd. Deze foto zou ik zo kunnen verkopen aan Windows, niet waar? Soms besef ik nog niet helemaal dat dit gewoon het eiland is waarop ik leef. Best wel een beetje een paradijs, als je het zo ziet, toch? 😉

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *