Dushi bida na Korsou #28

Deze week ging ik naar de kapper, at ik hopi lekkere dingen op Curaçao Culinair en ging ik met een goede bodem naar de après-ski party van DolfijnFM. Life is goooood!

MAANDAG
Op Tweede Paasdag was het Paasweekend voor mij al voorbij. Dinsdag moest er weer een krant in de winkels liggen, dus moest ik gewoon weer aan de bak. Tussen het schrijven door had ik nog even een leuke conversatie met mijn volgers op Instagram, door de vraag van mijn theezakje te delen. Wat zou je doen als je in één dag 1.000 euro mocht opmaken? Ik kreeg echt allerlei reacties, van investeren in een eigen bedrijf, tot aan het kopen van een nieuwe bank. Mijn antwoord? Een reis naar New York boeken!

Na het werk ben ik met Maaike en haar nieuwe huisgenootje Chiara even wat gaan eten bij Eetcafé de Buuren. Ik geloof dat ik niet eens meer hoef te vertellen wat ik daar heb gegeten; ik ging natuurlijk weer voor de heerlijke fajitas met kip. Tot onze grote verrassing was dit de maandagspecial en hoefden we er maar 17,50 gulden voor te betalen. Dat was mooi meegenomen, haha!

DINSDAG
Dinsdag ben ik weer gaan bootcampen. Ik was stiekem een beetje moe – mijn energiepeil is nog niet helemaal wat het geweest is nadat ik ziek ben geweest – maar wilde echt even gaan. En als je dan uiteindelijk bezweet terug thuis komt, geeft dat toch elke keer weer een goed gevoel! De rest van de avond heb ik niet veel bijzonders meer gedaan. M’n huis gepoetst, de was opgevouwen en toen als een gelukkige (maar afgepeigerde) huisvrouw op bed geploft.

WOENSDAG
Ik kon de volgende dag ondanks mijn avonddienst niet uitslapen, omdat ik een afspraak had bij de kapper. M’n dode puntjes waren alweer een tijdje naar me aan het knipogen, dus werd het tijd om die maar eens gedag te zeggen. Meer is er ook niet aan mijn haar gedaan, dus op zich wel lichtelijk zonde van de 40 gulden die ik ervoor moest neertellen. Maar hé, mijn oma zegt altijd “geld genoeg leven te kort”, dus ik zal er maar niet te lang over treuren.

‘s Middags ging ik met Britt nog even naar Number Ten om te koffieleuten en foto’s te maken voor mijn maandelijkse werkblog. En ‘s avonds ben ik met een bij elkaar geraapt zooitje aan mensen eindelijk weer eens naar Madero en Cabana gegaan. Hopi gezellig!

DONDERDAG
Ondanks dat ik woensdag niet heel vroeg in bed lag, ben ik donderdag na werk meteen een rondje gaan hardlopen. Het ging voor mijn gevoel echt super goed, ik heb vrijwel de hele vijf kilometer op één tempo door kunnen rennen. Maar hoe snel ik precies heb gelopen weet ik niet, omdat mijn internetbundel op was en RunKeeper schijnbaar op alleen GPS niet werkt. Too bad!

Later op de avond heb ik met Joëlle en wat logees van haar gebarbecued bij ons op het complex. Ze hadden uitgebreid boodschappen gedaan, dus we hadden echt super lekkere dingen. Zalmfilet, scampi’s, saté van kippendijen en hamburgers. Hmmm!

VRIJDAG
Omdat ik ‘s nachts mijn boek niet meer kon wegleggen en heb gelezen tot-ie helemaal uit was, heb ik vrijdag eerst uitgeslapen (binnenkort maak ik nog eens een boekenblog met recensies, want ik heb echt weer een paar aanraders!). Toen ik mezelf eenmaal uit bed had gehesen, sprak ik af met Maaike en Chiara om een koffietje te gaan drinken bij Saint Tropez. Ik was er naar mijn zin al veel te lang niet meer geweest, dus kon er weer extra van genieten. Heerlijk nog even in het zonnetje vertoeven voor ik weer aan het werk moest!

ZATERDAG
Oh jongens, en mijn zaterdag, wat was die fijn! Na een relaxte ochtend, ben ik met een groepje naar Koko’s gegaan om daar de middag op het strand door te brengen. Heerlijk gezwommen, in een nieuw boek begonnen en gekletst. Rond een uur of vijf zijn we naar huis gegaan om ons klaar te maken voor Curaçao Culinair. En wat een genot was dat zeg! Elf toprestaurants op een culinair festival in een super sfeervolle omgeving. Ik heb echt alleen maar lekkere dingen gegeten! Een broodje pulled pork, sushi, truffelpasta, chocoladebrownie… en ga zo maar door! Toen onze muntjes op waren, zijn we naar het volgende feestje gegaan: de après-skiparty van Dolfijn FM. Best een overgang, haha, maar gelukkig ben ik altijd in de stemming voor après-skimuziek!

ZONDAG
Zondag heb ik mezef een beetje gedwongen om mijn gemak gehouden. Ik heb uitgeslapen en daarna uitgebreid ontbeten met bananapancakes (die beter smaakten dan dat ze eruit zagen) en een croissantje. Nadat ik wat mails had beantwoord en deze blog had afgemaakt, was het alweer tijd om te gaan werken. Ik draai nu drie zondagdiensten achter elkaar, zodat ik straks het hele weekend vrij ben als Daisy hier op bezoek is. Het zijn dus even een paar korte weekendjes voor mij, maar dat is voor een héél goed doel!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *