Ik ga op vakantie en neem mee

Kom je na een lange reis aan in je ho(s)tel, ben je je tandenborstel vergeten… Aargh! Dat is me net iets te vaak overkomen. Om voor eens en voor altijd korte metten te maken met dit soort taferelen, heb ik voor mezelf de ultieme inpaklijst samengesteld. Zo kan ik pas écht uitgerust op vakantie.

Zoals jullie op Instagram misschien wel hebben gezien, ben ik net op reis geweest naar Australië. Ik ben begonnen in Sydney, vloog van daaruit naar naar Cairns (in het noorden) om vervolgens via de hoogtepunten van de Oostkust weer af te zakken naar Sydney. Dat deed ik allemaal onder het gezelschap van een goedgevulde backpack.

c backpack2.jpg

Dat ik helemaal niets was vergeten, is te danken aan een inpaklijst die ik jaren geleden heb samengesteld. Ik kon me er kapot aan ergeren wanneer ik iets vergat mee te nemen en heb daarom op een rij gezet wat ik écht altijd bij me wil hebben. Lekker overzichtelijk, met bolletjes ervoor die ik kan inkleuren als het in mijn backpack zit. Hou ik van. Het lijkt nogal wat, maar meestal zit ik onder de 15 kilo, dus het valt reuze mee. (Lang leve de mini’s!)

Ik hoor je al denken: allemaal leuk en aardig Elo, maar wat kunnen wij hiermee? Ik laat jullie natuurlijk niet met lege handen achter. Daarom hierbij mijn ultieme inpaklijst: ‘Ik ga op vakantie en ik neem mee‘. Ik zou zeggen doe er je voordeel mee en thank me later!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *